Show Tv Yeni Dizisi Sevdaluk Ne Zaman

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Show Tv ekranların yepyeni bir dizi daha başlıyor. Sevdaluk isimli dizi Karadeniz’de geçiyor. Çok yakında Show Tv ekranlarında başlayacak dizinin oyuncu kadrosuda bir o kadar iddialı görünüyor. Karadeniz’de birbirini sevenleri anlatan dizide BKM Film yapımcılığını üstleniyor. Başrollerinde Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar’ın bulunduğu Sevdaluk dizisi Show Tv ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanıyor.
Sevdaluk Dizisinin Konusu
Sevdaluk dizisi Karadenizde geçiyor. Dizide başrollerden bulunan Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar’ın birbirine sevdalı olduğunu, fakat inatçılıkları nedeniyle yaşlılıkları gelene kadar bir türlü istedikleri mutlu birlikteliklerini yapamadıklarını görüyoruz. Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar Karadenizin yaşı ilerlemiş aşıkları olarak gençlerede yol göstermeye çalışıyor. Tüm zorluklara göğüs germelerine rağmen bir türlü inatçılıkları ve gururları birlikte olmalarını engelleyen 2 Karadenizlinin zaman zaman dramatik, zaman zaman ise komik diyalogları dizinin ana konusunu oluşturacak.
sevdaluk-dizisi-show-tv-yeni
Sevdaluk Dizisi Ne Zaman Başlayacak?
Sevdaluk dizisinin Karadeniz’de geçmesi dizi izleyicilerinin bol bol Karadenizin güzelliklerini görmelerini sağlayacak. Yeşillikler içerisinde çekilecek dizinin Show Tv ekranlarında çok yakında başlaması bekleniyor. Sevdaluk dizisi BKM yapımcılığında gerçekleşiyor. Sevdaluk dizisinin fragmanında da en çok şu slogan kullanılıyor. “Sevdaluk gönüllü yanmak demektur. Beterdur!” sloganıyla fragmanları dönen dizinin yakın zamanda başlaması için hazırlıklar ve çekimler Karadeniz’de sürüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ