Simge Fıstıkoğlu Yastık Olayı – Yeni Bir Gün Programı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Son günlerinde en çok konuşulan olaylardan biride Simge Fıstıkoğlu’nun arkadasında yastık unutması oldu. Yastık kazasıyle ilgili bölümü herkesin merakla arayıp izlediğini ve özellikle Okan Bayülgen’in programında Simge Fıstıkoğlu’nun yastığı arkasında unuttuğunu izletmesi, bu görüntüye olan ilgiyi dahada arttırdı. Show Tv ekranlarında “Yeni Bir Gün” isimli programı yapmakta olan Simge Fıstıkoğlu yastığı nasıl arkasında unuttu sorusu oldukça çok soruluyor.
Simge Fıstıkoğlu Yastık Olayı
Simge Fıstıkoğlu koltukta otururken, mikrofonuna takılan yastıkla birlikte kalkıyor. Yastık hafif olduğu için fark edemiyor. Sunumuna konsantre olan Simge Fıstıkoğlu arkasındaki yastıkla birlikte sunumunu gerçekleştiriyor. Bu sırada “Yeni Bir Gün” programından hiç kimse Simge Fıstıkoğlu’nu uyarmıyor. Simge Fıstıkoğlu olayın ardından birkaç dakika sonra yastığı fark etmediği ve sosyal medyadan gelen mesajlarla farkına vardığını belirtiyor.
Yeni Bir Gün Programı Yastık Kazası

Yeni Bir Gün Programı Yastık Kazası Simge Fıstıkoğlu
Gülerek bu komik olayı “Yeni Bir Gün” izleyicisi çok dikkatlidir diyerek açıklamada bulunan Simge Fıstıkoğlu, koltukta kalması gereken yastığında mikrofonuma takılarak benim gelmiş diyerek kahkalar atmaya devam etti. Simge Fıstıkoğlu canlı yayında yaşadığı bu ilginç olayla son zamanların en çok izlenen komik videoları arasınada girmeyi başardı. Show Tv ekranlarında “Yeni Bir Gün” programıyla seyircilerinin karşısına çıkan Simge Fıstıkoğlu yaşadığı bu yastık olayıyla tarihide geçti. Eşi benzeri pek rastlanmayan olayda Simge Fıstıkoğlu kısa bir açıklamanın ardından programa devam etti.
simge-fistikoglu-yastik-kazasi-yeni-bir-gun-programi
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ