Sinem Kobal ve Arda Turan Evlilik Tarihi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

arda-turan-sinem-kobal-evlilik-tarihiSinem Kobal ve Arda Turna sonunda evleniyor. Bir küsüp bir barışan çift sonunda evlilik tarihlerini açıkladı. Atletico Madrid’te forma giyen ve sözleşmesini uzatarak Galatasaray’a geri dönmeyen Arda Turan ve oyuncu Sinem Kobal son ayrılıklarında artık barışmaları zor gibi görünüyor denilsede, tanıdıkları sayesinde barışmış ve aşklarına kaldığı yerden devam etmişlerdi. Sinem Kobal ve Arda Turan geçtiğimiz aylarda bir süre birbirinden uzak kalmanın ve kendilerini dinlemeninde iyi olacağını söyleyerek yine ufak bir ayrılık yaşamışlardı. Ancak, çift evlilik tarihlerini belirlemiş durumda.
Sinem Kobal ve Arda Turan Ne Zaman Evlenecek?
Gonca Vuslateri ile buluşan Sinem Kobal düğün hazırlıklarına başlamış görünüyor. Evlenmesine 3 aydan kısa bir süre kalan Sinem Kobal eski dizi arkadaşı Gonca Vuslateri ile buluşarak alışveriş yaptı. Nişantaşı City’s ‘den çıkarken görüntülenen Sinem Kobal ve Gonca Vuslateri öncelikle bir mekanda bir süre sohbet etti. Ardından alışveriş yaparak günü tamamlayan Gonca Vuslateri ve Sinem Kobal evlilik hazırlıkları yaptı. Sinem Kobal görüntülendiğini görünce “Nikah tarihimiiz çok yakın ve heyecanlıyım” diyerek Aralık ayında evlenmenin vermiş olduğu heyecanı yaşadığını belirtti. Tarihi tam olarak netleştirmediklerini belirten Sinem Kobal’ın Aralık ayında belirlenecek birgünde evleneceği öğrenildi.
Sinem Kobal ve Arda Turan Evlilik Tarihi
Sinem Kobal düğün yerlerini kararlaştırmadıklarını ve düğün yerini kararlaştırdıktan sonra evlilik tarihini net olarak belirleyeceklerini söyledi. Arda Turan ve Sinem Kobal evlilik tarihi belirlenmişte olabilir, fakat çift bu konuda net bir tarih vermeyerek basından uzak sürpriz bir evlilik planladığı düşünülüyor. İlerleyen haftalarda Sinem Kobal ve Arda Turan evlilik tarihinin netleşmesi durumunda yine sizlere bilgi vereceğiz. Fakat, aralık ayında gerçekleşmesi beklenen Sinem Kobal ve Arda Turan nikah tarihi tam olarak açıklanmıyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ