Sinem Özgenoğlu Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Miss Turkey 2014 güzellik yarışmasının önemli isimlerinden biri olan Sinem Özgenoğlu yarışmada finalistler arasında yer alarak 1. seçilmeyi başarmıştı. Sinem Özgenoğlu hakkında bilgiler, Sinem Özgenoğlu kimdir ve Sinem Özgenoğlu fotoğrafları haberimizde yer almaktadır.

Sinem Özgenoğlu Kimdir?

Miss Turkey 2014 güzellik yarışmasının şampiyonu olan 19 luk güzel Sinem Özgenoğlu daha önce 2012 yılında katılmış olduğu Miss and Mr. Model Of Turkey 2012 yarışmasında da birinci olmayı başarmıştı. İzmir’de dünyaya gelen 19 yaşındaki Sinem Özgenoğlu 1,77 boyunda ve Üniversite sınavına hazırlanmakta olan yarışmacılardandı. Yarışmada 17 numarasıyla göz dolduran Sinem Özgenoğlu favoriler arasında yer alıyordu. Kendinden emin tavırları ve güzelliğiyle rakiplerini geride bırakmayı başaran Sinem Özgenoğlu‘nun hobileri arasında müzik dinlemek, alışveriş yapmak ve dans etmek bulunuyor.
Sinem Özgenoğlu 1994 yılının haziran ayında İzmir’de dünyaya gelen modellerdendir. Profesyonel olarak yaklaşık 12 yıldır dans ettiğini belirten Sinem Özgenoğlu Lise son sınıfa gitmektedir. Rönasans ajansta modelliğe devam eden Sinem Özgenoğlu salsa ve bachata danslarında etkili. Sinem Özgenoğlu fotoğrafları ve birbirinden güzel kareler sizlerle;

Sinem Özgenoğlu Fotoğrafları


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ