Soğuk Algınlığına İyi Geliyor, Cinsel Güce Güç Katıyor!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Afrodizyak etkisiyle cinsel güce güç kattığı bilinen mesir macunu, birbirinden farklı 41 baharat çeşidiyle hazırlanıyor. Mesir macununun, Kanuni Sultan Süleyman’ın annesi Ayşe Hafsa Sultan’a şifa olduğu, nezle, grip ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara karşı koruyucu özelliği olduğuna da inanılıyor.
Anason, hindistan cevizi, çivit, çörekotu, hardal tohumu, havlicav, karabiber, karanfil ve kimyon gibi onlarca baharatla hazırlanan mesir macunu, ilk Osmanlı tarihinde 479 yıl önce Merkez Efendi tarafından hazırlandı.
Kanuni Sultan Süleyman’ın annesi Ayşe Hafsa Sultan’a şifa olduğu bilinen mesir macunu, cinsel gücü arttırıcı özelliğinin yanı sıra, nezle, grip ve soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklara karşı da oldukça etkili.
Egzamaları iyileştiriyor ve idrar yolları rahatsızlığını gideriyor. Yeni doğum yapmış anneler için süt arttırıcı özellik taşıyor.

İçeriğindeki afrodizyak destekli besinler, cinsel gücün yanı sıra iştahı da olumlu anlamda etkiliyor.
Mesir macunu nasıl yenir?
Sıcak süt veya sıcak su ile karıştırarak, şeker yerine çaya katarak veya doğrudan kaşıklayarak yiyebilirsiniz.
Sıcak içeceklere karıştırırken içeceğin aşırı sıcak olmaması, içecek hazırlandıktan birkaç dakika sonra katılması önemlidir. Fazla tüketmenin faydadan çok zarara yol açacağını da belirtmeden geçmeyelim.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ