Star Işığı X Factor Kanal D Yeni Şarkı Yarışması

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Kanal D şarkı yarışmalarını bir yenisini ekliyor. O Ses Türkiye şarkı yarışmasının final yapmasıyla birlikte TV izleyicilerinin beğeneceği yeni bir şarkı yarışması başlıyor. Star TV ekranlarında yayınlanan O SEs Türkiye yarışmasına kadar başarılı olabilecek bu yeni yarışmanın adı ise Star Işığı X Factor. Kanal D ekranlarında başlayacak olan Star Işığı X Factor yarışması çok yakında başlıyor.
Star Işığı X Factor Yarışma Jürileri Kimler
Ömer Karacan, Ziynet Sali, Armağan Çağlayan ve Emre Aydın yarışmanın jürileri arasında yer alıyor. Kanal D ekranların başlayacak olan yeni şarkı yarışmanın jürileri arasında bulunan Armağan Çağlayan daha önceden yaptığı jüriliklerde ne kadar başarılı olduğu bilinen bir isim. Ziynet Sali ve Emre Aydın ise söylediği şarkılarla bilinen ve bu konuda usta isimler arasında yer alıyor. Kanal D ekranlarında çok yakında başlayacak olan yeni şarkı yarışması Star Işığı X Factor için büyük ödül tam 2 milyon TL olarak açıklandı.
kanald-x-factor-star-isigi-yeni-sarki-yarismasi
Kanal D Yeni Şarkı Yarışması X Factor
Kanal D’nin yeni yarışması Star Işığı X Factor için yarışmanın jüri üyeleri Ömer Karacan, Ziynet Sali, Armağan Çağlayan ve Emre Aydın gibi ismler Türkiyenin dört bir yanını dolaşarak adayları aramaya başladı bile. Aday arayışlarının tamamlanması ve hazırlıkların bitmesiyle birlikte Star Işığı X Factor yarışma programı ekranlardaki yerini alacak. Kanal D ekranlarının yeni şarkı yarışmasının son zamanlarda yayınlanan en önemli yarışmalardan biri olacağı düşünülüyor.

Star Işığı X Factor Kanal D Yeni Yarışması Tanıtım Fragmanı

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ