Star TV Kim O programı Ne Zaman Saat Kaçta?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Star Tv ekranların sevilen ikilisi hıyarlı baba ve havuçlu anne karakterlerini tekrar yeni bir programla birlikte ekranlara getiriyor. STAR TV ekranların geçtiğimiz hafta 8 mart 2014 tarihinde başlayan Kim O Programı ekranların sevilen programlarından biri oldu. Kim O Programı 3 Adam programının bitmesiyle bitmesiyle birlikte her hafta cumartesi akşamları yayınlanmaya devam edecek. Star TV’nin Kim O isimli programı ne zaman, saat kaçta olacak gibi bilgileri sizler için haberimizde hazırladık.
Kim O Programı Oyuncuları
Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli güldürü programından tanıdığımız Şahan Irmak ve Büşra Pekin canlandırdıkları Hıyarlı baba ve Havuçlu Anne karakteriyle tekrar izleyenlerle buluşuyor. Bu kez oğulları yerine hıyarlı babanın kayınçosu yani havuçlu annenin kardeşi Ferhat karakteri skeçte yer alıyor. Ferhat’ı canlandıran ünlü isim ise Sadi Celil Cengiz oluyor.
Kim O programı oyuncuları, Kim O programı ne zaman yayınlanıyor, Kim O programı bu hafta yok mu, Kim O programı hangi kanalda, Kim O programı saati.
kim-o-programi-saat-kacta-hangi-kanalda
Kim O Programı Ne Zaman Saat Kaçta
8 mart 2014 tarihinde başlayan Kim O Programı için her hafta cumartesi akşamları saat 23:30’da Star Tv ekranlarındaki yerinizi almanız yeterli. 23:30’da başlayan program yaklaşık 1,5 saat sürüyor. Geçtiğimiz haftaki konukları Burcu Esmersoy ve Murat Dalkılıç olan Kim O programında Kazım, Hatçe, Ferhat karakterleriyle başlayan program bir süre sonra skeç olmaktan çıkıyor ve konuklara sorulan sorular ile devam ediyor.
Kim O Programının yarı Talk Show yarı Sitcom olduğunu söylemek mümkün. Kim O? isimli programda daha önce Çok Güzel Hareketler Bunlar’da başlattıkları Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne karakterleriyle Şahan Irmak ve Büşra Pekin yanı sıra skeçte kayınço talk show’da ise sunucu olan Ferhat karakterini canlandıran Sadi Celil Cengiz her hafta cumartesi akşamları Star Tv ekranlarında saat 23:30’da görmeniz mümkün.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ