Survivor 2013 Şampiyonu Hilmicem mi Doğukan mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-sampiyonu-kim-oldu-hilmicem-mi-dogukan-miSurvivor yarışmasında dün gece sezon finali yapıldı. Sezon finali Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasının şampiyonunu belirledi. Son 4 finalist Murat, Hilmicem, Ümit Karan ve Doğukan olmuştu. Survivor 2013 yarışmasınında bu 4 yarışmacısı aralarında yapılan oyunlar ve SMS oylamaları sonucu tek tek elendi. Yarışmayı kazanan ise dün gece belli oldu.
Survivor 2013 Şampiyonu Hilmicem Oldu
Öncelikle Murat ve Hilmicem arasında yapılan SMS oylaması sonuçlandı. Murat elenerek Hilmicem son 3 yarışmacı arasına girdi. Yapılan 3 oyunda 25 puan alarak az farkla Ümit Karan’ı geçen Hilmicem finali garantiledi. Doğukan ve Ümit Karan arasında yapılan mücadelede Ümit Karan elenerek Doğukan finalist oldu. Doğukan ve Hilmicem arasında yapılan SMS oylaması Kıbrıs’ta neticelendi. Kıbrıs’ta yapılan oylama sonucunda Hilmicem Doğukan’dan daha çok oy alarak büyük ödül olan 500 bin TL alma şansı kazandı. Ayrıca Survivor 2013 yarışmasınında şampiyonu oldu.
Murat ve Hilmicem Hakkında Yapılan Espiriler
Hilmicem İntepe özellikle genç kızların hayranlığını kazanmıştı. Yarışma boyunca Murat’la yakın dostlukları zaman zaman espri konusu olan Hilmicem dün yapılan programda Doğukanla’da aynı espriye konu oldu. Acun Ilıcalı birincinin açıklanmasına az bir süre kala söylemleriyle adete Hilmicem ve Doğukan hakkında yapılacak esprilere zemin hazırladı. Murat ve Hilmicem arasında Survivor adasında yaşanan bu sıkı dostluk gençlerin sosyal medyada espiriler yapmasına neden oldu.

Arda Turan Survivora Konuk Oldu

Programa birde Arda Turan konuk oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasına katılan tüm yarışmacılara gecenin en büyük sürprizlerinden biride Arda Turan Oldu. Arda Turan Kıbrıs finaline gelerek hem yarışmacıları hemde izleyenleri yaptığı esprilerle kahkaya boğdu. Hilmicem’in dansı için “Ben yapamam benim başım ağır gelir” gibi esprilerle seyircileri güldüren Arda Turan en çok eski takım arkadaşı Ümit Karan üzerine espriler yaptı.

Irmak ve Nazenin Kavgasının Nedeni

Duygu, Bozok ve diğer tüm yarışmacıların Kıbrıs finaline geldiği yarışmada Irmak ve Nazenin az kalsın birbirine giriyordu. Acun Ilıcalı öncelikle Irmak söz verdi ve Nazeninle aralarında olan gerginliğin bitip bitmediğini sordu. Acun Ilıcalı’nın sorduğu bu soru sonrasında Irmak ağır sözleriyle ortalığı kızıştırdı. Nazeninde söylemlerine cevap vermek zorunda kalınca kısa süreliğinde olsa ortalık bir anda kızıştı. Nazenin sözleri seyirciyi memnun ederken, Irmak kendini savunmakta güçlük çekti. Irmak ve Nazenin yarışmata Nazeninin oynamadığı bir oyunda Irmak Nazeni’nin kötü baktığını ve bu yüzden oyunda başarılı olamadığını iddia etmiş ve aralarında bu nedenle kavga çıkmıştı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ