Survivor 2013 Şampiyonu Kim Olacak

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-2013-sampiyonu-kim-olacak2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında dün akşam açıklanan SMS oylamasıyla adaya 1 kişi daha veda etti. Survivor yarışmasında geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımının Doğukan’ı ve Cengizhan’ı arasında yapılan SMS oylaması sonucunda Cengizhan elenerek adaya veda etti. Cengizhan konseyde eleneceğini duyduğunda göz yaşlarını tutamadı. Ancak, Survivor yarışmasının sonuna yaklaştık. Hafta Survivor şampiyonu belli olacak ve Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışması gelecek hafta sezon finali yapacak.
Survivor 2013 Şampiyonu Kim Olacak?
Survivor 2013 şampiyonu kim olacak merak konusu oldu. Survivor yarışması gelecek hafta son bulacak. Survivor’ın bitmesiyle birlikte birçok kişi Survivor bu hafta yok mu? sorusunu soracak. Çünkü, Survivor izleyici kitlesi çok fazla olan, önemli tv programlarından biriydi. Survivor’da Hilmice, Murat, Doğukan ve Ümit Karan finale kalan yarışmacılar oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında öncelikle 1. dokunulmazlık yapılacak. İlk dokunulmazlık sembolünde dokunulmazlığı alan yarışmacı Kıbrıs’ta yapılacak finale rahat gidecek. Diğer 3 aday ise Kıbrıs’ta bir dokunulmazlık daha oynayacak. Kalan 2 kişi ise SMS oylamasıyla elenecek ve 2 dokunulmazlık alan yarışmacı ile SMS oylamasından elenmeyerek kurtulan yarışmacı olmak üzere toplam 3 yarışmacı final yapacak. Final oyunlarında başarılı olanlar ise Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının şampiyonu olacak.
Survivor Finale Kimler Kaldı?
Survivor’ın eski yarışmacılarıda Kıbrıs’a gelecek ve Kıbrıs’ta uzun bir süre sohbet yapılacak. Survivor 2013 Şampiyonu Kim Olacak sorusunun cevabını bulacağımız Kıbrıs elemesinde elenmiş yarışmacılardan Duygu, Bozok, Dağhan gibi yarışmacıların neler söyleceğide merak konusu oluyor. Finale kalan 4 yarışmacıda oldukça başarılı. Ancak, araların hızıyla ön plana çıkan Doğukan, Pratik ve pes etmeyen Hilmicem, dayanıklılık açısından ve güç yarışmalarında başarılı olan Murat ve sonra olarak soğuk kanlılığı, denge oyunlarındaki başarısı ve halka oyunundaki başarılarıyla dikkat çeken Ümit Karan yarışacak. Tüm yarışmacılar gerçekten iddialı ve en çok dayanan, en çok isteyen, en çok arzulayan 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının şampiyonu olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ