Survivor Merve Aydın

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Merve Aydın 17 mart 1990 yılında Bakırköy’de dünyaya geldi. İstanbul’da doğan Türk atlet 180 cm boyunda ve 58 kg ağırlığındadır. Koçu Gülnara Mamadova olan Merve Aydın atletizm branşında sporcu olarak Survivor 2014 yarışmasına katılan bayan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlüler takımında yarışacak olan Merve Aydın Atletizm şampiyonasında 800 metre koşuda gümüş madalya kazanmıştır. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında yarışacak olan Merve Aydın hakkında ayrıntılı bilgiler, fotoğraflar ve Merve Aydın gibi bilgileri haberimizden öğrenmek mümkün.
Merve Aydın Kimdir?
Acun Ilıcalı tarafından bu yıl Survivor yarışmasında yarışmak üzere Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 takımında yer alacak olan Merve Aydın Atletizm sporuyla uğraşan sporcu kişiliğiyle bilinen bir kişi olarak Survivor yarışmasında rakiplerine kök söktürecek olan biri. 1990 yılında dünyaya gelen Merve Aydın İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi.
Survivor Merve Aydın
Bir süredir Survivor yarışmasında yarışacağıyla ilgili söylentiler olan Merve Aydın Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında yarışacağı belirlenen yarışmacılardan biri oldu. Merve Aydın bu yıl Ünlüler takımında adından sıkça söz ettiren isimlerden biri oldu.

Merve Aydın Fotoğrafları – Foto Galeri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ