Survivor 2014 Şampiyonu Kim Oldu? Turabi mi? Gökhan mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönülülülerde bir sezonunda daha sonuna gelindi. Panama’da yapılan ve final bölümü için Kıbrıs’a gelinen Survivor Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışma programı dün gece son buldu. 500 bin TL lik ödül ise Turabi ve Gökhan Keser arasında yapılan SMS oylaması sonucu belirlendi. SMS oylaması sonucunda Turabi daha fazla oy alarak 500 bin TL lik ödülün sahibi oldu. Turabi Çamkıran Survivor 2014 yarışmasının şampiyonu oldu.

Survivor 2014 Şampiyonu Kim Oldu?

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında son beş yarışmacı Yiğit, Turabi, Gökhan, Merve ve Ahmet Dursun olmuştu. Yapılan eleme oyunları sonrasında Yiğit, Merve ve Ahmet Dursun elendi. Finale kalan isimler ise Turabi Çamkıran ve Gökhan Keser oldu. Final bölümünde yapılan SMS oylamasında Turabi Çamkıran şampiyon oldu.
survivor-unluler-gonuller-2014-sampiyonu-kim

Turabi Çamkıran Survivor Şampiyonu Oldu

Survivor‘da en çok merak edilen soru Survivor‘da kimin birinci olacağıydı. 100 günlük zorlu mücadelenin ardından KKTC’de yapılan final programında Turabi Çamkıran Survivor’ın bu sezonki şampiyonu oldu. SMS oylamasında en fazla oyu Turabi Çamkıran alarak Survivor yarışmasında birinci oldu. Oylama sonuçlarına göre Gökhan Keser yüzde 40 oranında oy alırken Turabi Çamkıran yüzde 60 oranında oy aldı. Oylamanın yapıldığı dakikalarda ise Survivor‘ın bu sezonki bölümlerinde oynanan oyunlar, yarışmacıların birbirine sordukları sorular ve adeta hesaplaşma programı olan gecede Gökhan Keser ve Turabi Çamkıran’a sorulan sorularla yarışmacılar terletildi. Bu sırada oy kullanmaya devam eden halk ise birinciyi belirledi. Ünlüler takımının Gökhan Keser’i ve Gönüllüler takımının Turabi Çamkıran’ı arasında yapılan SMS oylaması Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Gece yarısından sonra açıklanan oylama sonucuna göre Turabi Çamkıran daha fazla oy alarak Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasının bu yıl ki birincisi oldu. Turabi Survivor 2014 sezonunun şampiyonu olmayı başardı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ