Survivor 4. Bölüm Özeti 24 mart 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013-survivor-unluler-gonulluler-ozeti-24-mart2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında dün akşam yayınlanan bölümde Ünlüler yine kazandı. Ödül oyununda pizza verildi. Gönüllüler iyi yarıştığı oyunda ufak hatalar ve zaman kayıpları sonucu oyunu Ünlüler takımına verdi. Ünlüler kişi başı 2 dilim olmak üzere Pizza yiyerek ödülün sahibi oldular. 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yarışan yarışmacılar daha şimdiden açlık çekmeye başladılar. Özellikle Gönüllüler takımı ödül oyunlarınıda kazanamadıkları için çok daha aç ve bitkin durumda gözüküyor. Ünlüler takımı ise Gönüllüler takımına nazaran ödül oyunlarını kazandıkkları için daha dinç gözüküyorlar. Bu sayede oyunlara daha iyi hazırlanan ve daha güçlü çıkan Ünlüler takımı 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler oyunlarında daha başarılı olma şansı yakalıyorlar.
Survivor 2013 Dokunulmazlık Oyunu ve Konseyi
Survivor 24 mart 2013 tarihindeki 4. bölüm özeti yayınlandı. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının Star Tv ekranlarında izlenmek üzere az bir süre kalmasının yanı sıra Pazar günü oynanacak 1 ödül oyunu birde dokunulmazlık oyunu sonrası geçtiğimiz hafta elenmek üzere konseyde ismi verilen ve SMS’e çıkan Duygu’yla SMS sonrası elenmek üzere belirlenecek 2013 Survivor yarışmacısı belli olacak. Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesi halinde Ünlüler’den 1 kişinin ismi konseyde çıkacak ve Duygu ile SMS’e kalacak. Aksi durumda Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybederlerse Duygu’yla birlikte 1 arkadaşlarının daha ismini konseyde vermek zorunda kalacaklar. SMS’e çıkacak kişi Duygu ile SMS’e kalacak ve oylama sonucu ise Pazartesi günü Star TV ekranların açıklanacak.
Survivor 4. Bölüm Fragmanı 24 mart 2013

Survivor Ünlüler Takımında Kavga
2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması başladığında bu yana genellikle sadece Gönüllüler takımında kavgalar ve tartışmalar yaşandı. Ünlüler takımı ise gerek oyunları kazanması gerekse ödüller nedeniyle daha tok olmaları bakımından daha mutlu ve daha birlik şeklinde gözüktüler. Gönüllüler takımında özellikle Duygu ve Bozok arasında yaşanan tartışmalar nedeniyle takımda büyük sorunlar olsada, Ünlüler takımında Dağhan’ın ödül oyununda Bozok’u alkışlamasının sorun edilmesi dışında bir sorun yaşanmamıştı. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında 24 mart 2013 pazar günkü bölümde Ünlüler takımında da kavgaların yaşanabileceğiniz göreceğiz. Ünlüler takımıda günler geçtikçe hırçınlaşmaya başlıyor ve ufak tartışmalar yaşanabiliyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasının 4. bölümü Star Tv ekranlarında saat 20:00’da izleyebilirsiniz. 24 mart 2014 fragmanı yayınlandı. Fragmandan Survivor 2013 hakkında bilgi edinme şansı bulabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ