Survivor 6. Bölüm Özeti 30 mart 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-2013-6-bolum-ozeti-30-mart-firsthaber-1tg2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması 3. haftasında da bomba gibi devam ediyor. Bu hafta adalarda farklılıklar gözleniyor. Gönüllüler takımı Emel’in elenmesiyle 7 kişi kaldı. Duygu Çetinkaya bu hafta sahip olduğu dokunulmazlık sayesinde adadan gönderilemeyecek. Ünlüler takımı ise 9 kişiyle yarışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz 2 haftada Ünlüler adasında herhangi bir sorun yaşanmamıştı. Ancak, bu hafta Ünlüler adasında da sorunlar yaşanıyor. Ünlüler takımının yarışmacıları kendi aralarında ufak tartışmalar yaşayacak.
Survivor 6. Bölüm Ünlüler Tartıştı
Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler 30 mart 2013 tarihinde yayınlanacak olan 6. bölümle birlikte adalarda dengelerin yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz. 30 mart 2013 Survivor özeti yayınlandı ve 6. bölümde Gönüllüler takımı için çok değişen birşey olmasada Ünlüler takımı yarışmacıları kendi aralarında kavgaya tutuştu. Survivor Ünlüler takımı arasında farklı ünlüler arasında farklı kavgalar yaşanırken, adadaki gerilimin özellikle açlık ve yorgunluğu artmasıyla ortaya çıktığı görüldü. Gönüllüler takımında gerginlikleri görerek kendi takımlarında sorun olmadığı için sevinen Ünlülere adeta nazar değdi. Ünlüler takımı Survivor’da bu haftaki bölümde tartışmalara sahne oldu.
Survivor 6. Bölüm Özeti 30 mart 2013

Gönüllüler Takımından Emel Erdemanar Elendi
Duygu Çetinkaya ve Emel Erdemanar isimleri verilerek SMS’e kalan yarışmacılar olmuştu. SMS oylaması pazartesi günü açıklandı ve Gönüllüler takımında giden isim belli oldu. Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamaya göre SMS oylaması sonucu Gönüllüler takımından elenen yarışmacı Emel Erdemanar oldu. Gönüllüler takımı adadan ilk arkadaşlarını uğurlamanın burukluğunu yaşadı. 30 mart 2013 tarihinde Star Tv ekranlarında Cumartesi günü saat 20:00’da yayınlanacak olan 6. bölüm bakalım neler olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ