Survivor Akın Elendi mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor’ın 2014 yılına ait sezonunda en çok konuşulan yarışmacılardan biri olan Akın Saatçi elendi. Akın geçtiğimiz hafta halk oylamasında daha önce az oy aldığı için elenen yarışmacı olmuştu. Sahra ile elenmek üzere söylenen Akın Survivor‘dan elendi. Akın Saatçi elendikten hemen sonra Gönüllüler takımından birinin kazanmasını istediğini ve elenmesine rağmen takımını desteklemeye devam edeceğini belirtti.
Survivor Akın Elendi mi?
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasının en popüler yarışmacılardan biri Akın oldu. Yarışmaya katıldıktan hemen sonra kabiliyeti ve yarışmalardaki başarısıyla taktir toplayan Akın son haftalarda performansının düşmesi ve SMS oylarının yeterli olmamasıyla elenen yarışmacı oldu. Akın Saatçi yarışmanın ilk haftasında Gönüllüler takımında başlamasına rağmen 1 kişinin fazla olması ve takımların eşitlenmesi için takım arkadaşlarının oyuyla birlikte Ünlüler takımına geçmek zorunda kalan yarışmacı olmuştu.
2014-survivor-akin-saatci-elendi-mi
Akın Survivor’da Neden Yok?
Ünlüler takımında başarılı yarışlar çıkaran Akın Saatçi adeta gönderilmesinin verdiği hırsla yarışarak tüm oyunlarda Gönüllüler takımına kök söktürdü. Akın Saatçi Ünlüler takımının birçok oyunu almasında önemli etkenlerden biri oldu. Ünlüler takımı sadece 1 dokunulmazlık kaybetmiş ve 8 Ünlü 4 Gönüllü yarışmacı kalmıştı. Bununla birlikte Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki sayısı eşitlemek üzere birleşme partisinde 2 yarışmacının Gönüllüler takımına geçmesine karar verilmesiyle birlikte Akın takım arkadaşlarının oyuyla Duygu ile birlikte Gönüllüler takımına geçen yarışmacı olmuştu. Akın Saatçi Gönüllüler takıma geri dönmenin onu mutlu ettiği söylemişti. Fakat Gönüllüler takımında yarışma başladığı günden itibaren performansından büyük düşüş yaşandı. Akın Saatçi adeta 2 takımda da istenmeyen kişi ilan edildi. Survivor yarışmasında yüzü gülmeyen Akın geçtiğimiz hafta Sahra ile birlikte SMS oylamasına kalarak elenen isim oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ