Survivor All Star Ahmet Dursun Neden Elendi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Ahmet neden elendi,Sorvovor ahmet dursun neden elendi,oylama sirasi survivor,Ahmetdursun nedenelendi,ahmet dursunun sağlık proplemi.
Survivor Ahmet Dursun Neden Elendi?
Survivor All Star’da şok. Survivor yarışmasında bu hafta eleme anında bir ilk yaşandı. Konseyde Ahmet Dursun yaşadığı sağlık problemi nedeniyle diskalifiye edildi. Aç kalmaması gereken Ahmet Dursun 18 mart 2015 Survivor All Star yarışmasına veda etti. Seranay Aktaş bu haftanın SMS oylaması sonuçlarına göre birinci oldu. Survivor All Star’da şok bir gelişme meydana geldi ve Ünlüler Takımı’nda yarışan Ahmet Dursun sağlık problemi nedeniyle Survivor All Star’da elendi. Acun Ilıcalı Ahmet Dursun’un Suvivor’dan ayrılması gerektiğini 17 Mart 2015 gecesi yayınlanan Ada Konseyi’nde belirtti.
Survivor Ahmet Dursun Neden Elendi?
ahmet-dursun-neden-elendi-2015

Survivor All Star Ahmet Dursun Neden Elendi?

Geçtiğimiz sezon da Survivor Ünlüler takımında bulunan Ahmet Dursun, en iyilerin birlikte geldiği Survivor All Star’da Ünlüler takımında yer bulmuştu. Survivor All Star’da bir rahatsızlanan, bir Ahmet sakatlanan Dursun bir türlü oyunlara katılamamıştı. Bugün Acun Ilıcalı adaya bomba gibi düşen bir bildirimde bulundu. Acun Ilıcalı, Ahmet Dursun’un midesindeki bir sorundan dolayı düzenli şekilde yemek yemesi gerektiğini, fakat Survivor kurallarına göre düzenli yemek yemek diye bir durum olamayacağını, bu sebeple de Ahmet Dursun’un Survivor All Star’dan ayrılacağını söyledi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ