Survivor All Star Anıl Tetik Ne Oldu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor All Star yarışması tüm hızıyla devam ediyor. 2015 Survivor All Star yarışmasında bu hafta ANIL Tetik’in sakatlanması damgasını vuran olayların başında yer alıyor. Survivor yarışmasında son zamanlarda sakatlanan yarışmacı sayısı artmaya başladı. Fransa’da Survivor yarışmacılarını taşıyan helikopterin düşerek 10 yarışmacının ölmesiyle birlikte gözler Survivor Turkiye All Star yarışmasına çevrildi. Survivor All Star yarışmasında ANIL’ın bacağını sakatlaması sonucu hastaneye kaldırılması izleyenleri merak içinde bıraktı.

Survivor All Star ANIL Nasıl Vücut Yaptı?

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı Survivor yarışmasında oldukça başarılı bir performans sergileyen ANIL Tetik yarışmadan sonra dizilerde oynamış ve fitness sporuna merak salarak vücut yapmak üzere çalışmalarda bulunmuştu. Vücut yaparak sosyal medya hesaplarında fotoğraflarını paylaşan ANIL Tetik tüm kızların hayranlığını kazanmıştı. Survivor All Star yarışmasında yarışmakta olan ANIL Tetik bu yıl yarışmaya çok daha fazla hakim.
survivor-all-star-anil-tetike-ne-oldu
Survivor All Star Anıl Tetik Ne Oldu?
Survivor All Star yarışmasında bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümde ANIL Tetik halatlardan düşerek bacağını sakatlıyor. Doktor yaptığı ön kontrolde durumunun iyi olmadığını görerek acilen ambulans çağrılıyor. ANIL Tetik apar topar ambulansla hastaneye kaldırılırken bacağındaki kasılma gözle görülebilecek şekilde kameralara yansıyor. Yarışmacı arkadaşları ise durumdan ötürü oldukça tedirgin oluyor. Survivor All Star ANIL’ın son durumunun iyi olduğu biliniyor. Fakat ANIL’ın yarışmadaki performansının sakatlık nedeniyle düşeceğide ortada.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ