Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yarışmasında ilk eleme bu hafta yapılacak. Öncelikle dokunulmazlık oyununun All Star’da kim kanacağı belirlenecek. Yapılacak mücadele sonucunda Survivor All Star 2015 ilk elenen ismi konseyde belirlenecek. Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor, bu sezon geçmiş sezonlarda şampiyon olmuş ve oyunlardaki mücadeleleriyle Survivor damga vurmuş isimlerden kurulu iki takımla Survivor All Star adıyla başladı. Survivor All Star‘da ilk eleme heyecanı bu hafta yaşanacak. 1 Mart 2015 tarihinde yayınlanacak Dokunulmazlık Oyununu kaybeden takımdan bir kişi Survivor’a veda edecek. Survivor All Star ile ilgili tüm haberleri güncel bir şekilde paylaştığımız gibi, Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kazanan takımı da sizlerle paylaşacağız. Survivor All Star 1 Mart dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Cevabı yazının devamında…
Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?
Şimdiye kadar Survivor’a katılmış en güçlü, en hızlı, en yetenekli yarışmacıların katıldığı Survivor All Star’da heyecan düzeyi 1 Mart’ta yayınlanacak dokunulmazlık oyunu ile yükselişe geçecek. Çünkü dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir kişi Survivor All Star’a veda edecek. Yarışmada finale kalıp büyük ödülü kazanmak isteyen yarışmacılar, ilk dokunulmazlık oyununu kazanarak All Star’a moralli bir şekilde devam etmek istiyor.
survivor-all-star-dokunulmazlik-oyunu-kim-kazandi

Survivor All Star 1 Mart 2015 Fragmanı


Survivor All Star dokunulmazlık oyunu 1 Mart 2015 pazar akşamı tüm heyecanıyla TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dokunulmazlık oyununu dakika dakika takip edip, kazanan takımı yazımızda sizlerle paylaşacağız.
Survivor All Star Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 5. Bölümde bu sorunun yanıtını bulabilirsiniz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ