Survivor Bennu Gerede Kimdir – Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Star Tv ekranların çok yakında başlayacak olan ve her yıl izlenme rekorları kıran Survivor yarışmacılarından biride Bennu Gerede olacak. Bennu Gerede kimdir? sorusu şu anda yarışma öncesi herkesin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. firsthaber.net okuyucuları için Bennu Gerede’nin kim olduğunu, ne iş yaptığını ve neden Survivor’a katılmak istediğini araştırdık. Bennu Gerede hakkında bilinmeyen tüm bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Bennu Gerede Kimdir?
Bennu Gerede Ağustos sıcağında 1971 tarihinde Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul’da dünyaya gelmiş. Bennu Gerede, profesyonel bir fotoğrafçıdır. Parsons School of Art okulunda fotoğrafçılık eğitimi almış ve okulu başarıyla tamamlamış olan Bennu Gerede, mesleğini yani fotoğrafçılığı devam ettirmektedir. Yurtdışı eğitimi sonrası Türkiye’ye dönen Bennu Gerede fotoğrafçı olmakta kararlıdır. Bennu Gerede’nin aileside oldukça ünlü ve başarı kişilerden oluşuyor. Bennu Gerede’nin dedesi kurtuluş savaşı gazisi, eski büyükelçi Binbaşı Hüsrev Gerede’nin torunudur. Dedesinin ismi Nişantaşı’nda çok önemli bir caddeye verilmiştir. Babası Doktor Selçuk Gerede ve annesi Yönetmen – Senarist Canan Gerede olarak önemli bir aileden geldiği görülüyor. Bennu Gerede’nin tam 4 çocuğu var. Bunlar arasında ikizleride bulunuyor. İstanbul’da fotoğrafçılık yapan Bennu Gerede, 4 film ve 1 dizide rol aldı. 1989 yılında ekran karşısına geçen Bennu Gerede film ve dizilerde oynadı.
Bennu Gerede Survivor 2013
Survivor yarışmasına Acun Ilıcalı’nın teklifi üzerine katılan Bennu Gerede, Survivor yarışmasına katılmasını en çok çocuklarının istediğini belirtti. Yarışmada büyük iddialarının olmadığını, ancak kendini denemek istediğini belirten Bennu Gerede, mart ayında başlayacak survivor yarışmasında ünlüler kadrosunda yer alacak olan isimler arasına girdi. Bennu Gerede’nin hayatı ve kim olduğuna dair gelişmeler şimdilik bu kadar. Survivor 2013 ünlüler gönüllüler yarışması devam ettiği sürece kendisi hakkında yeni bilgiler edinilecektir.
Survivor Bennu Gerede Resimleri

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ