Survivor Berna Diskalifiye Olarak Elendi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivorda bu hafta Berna Diskalifiye olarak elendi. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında bu hafta yapılan dokunulmazlık oyununu ünlüler kazandı. Survivor’ın 6. haftasında Gönüllüler takımında 1 yarışmacı elenecek. Sms oylamasından önce Gönüllüler takımının ağırlıklı olarak yazdığı ve ilk olarak elenmek üzere söylenen isim Mert oldu. Bu hafta Gönüllüler takımının dokunulmazlığı alan yarışmacısı ise Turabi oldu. Yiğit ise SMS oylamasında birinci olduğu için Turabi ve Yiğit elenmemeyi garantileyen isimler oldu.
Bu Hafta Dokunulmazlığı Kim Kazandı?
Survivor’da bu hafta Gönüllüler ödül oyunlarında iyi fakat dokunulmazlık oyununda kötüydüler. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler , Ünlüler takımının dokunulmazlık oyununu kazandıktan sonra yaptıkları sevinç hareketine öfkelendi. Konseyde yazdıkları isimlerle son oyunlarda kötü performans sergileyen Mert en fazla ismi yazılan kişi oldu. SMS oylamasına göre 1. olan yarışmacının söyleyeceği isimle birlikte Gönüllüler takımında elenecek isim belli olacaktır. Fakat bu hafta Survivorda ilginç bir durum gerçekleşti.
survivor-berna-diskalifiye-olarak-elendi
Berna ve Sahra Arasında Yaşanan Kavga
Berna ve Sahra arasında yaşanan tartışma fiziksel müdahaleye döndü. Berna Sahra’nın kendisine yaptığı hakaret ve iftiralara daha fazla dayanamayarak kendini bir anlık kaybetti. Sonuç olarak Berna Sahra’ya önce el ile sonra tekme ile müdahale etti. Berna Sahra’ya vurduğu için elendi. Diskalifiye olan Berna Yiğit’le iyi anlaştığını ve finalde onun olmasını istediğini belirtti. Sahra’nın kendisine yaptığı hareketlere daha fazla katlanamayan Berna, Sahra’ya fiziksel müdahalede bulundu. Berna Sahra’ya vurduğu için Survivor’da bu hafta eleme yapılmadı ve Berna Diskalifiye olarak elenen yarışmacı oldu.
Survivor 6. Hafta SMS Oylama Sonuçlarına Göre Sıralama
1- Yiğit
2- Turabi
3- Mert
4- Berna
5- Müge
6- Sahra
7- Ertunga

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ