Survivor Birleşme Partisi Ne Zaman

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor 2014 yılında birbirinden güçlü yarışmacılarla yine oldukça çekişmeli geçti. Survivor’da bu hafta birleşme partisi yapılacak. Survivor izleyenleri 2014 yılında Survivor Birleşme Partisi ne zaman olacak sorusunu fazlasıyla sormaya devam ediyor. Bu yıl birleşme partisi biraz daha erken yapılıyor. Survivor oyuncuları birleşme partisinde yeni kıyafetler giyecek, duş alacak ve dans edip yemek yiyerek birleşmeyi kutlayacak. Ardından tek bir adada yarışmaya devam edecekler. Survivor Birleşme Partisinden önce 2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasının kısa bir özetini yapalım.
Survivor 2014 Kısa Bir Özeti
Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler Ünlüler’den 1 kişi fazla başlamış ve Gönüllüler oylama sonucunda Akın’ı Ünlüler takımına göndermişti. Akın Ünlüler takımına adeta güç katmış ve Gönüllüler takımında Turabi ve Sahra’nın ilk günlerden bu yana takım arkadaşlarına sorun yaratması takımın kenetlenmesini engellemişti. Bu strateji hatası Gönüllüler takımına pahalıya patladı ve bugüne kadar Ünlüler takımında sadece Eda elenirken, Ünlüler takımı 9 kişiden 4 kişi kaldı. Birleşme partisinde Ünlüler 8 kişi Gönüllüler ise 4 kişi olarak yer alacak ve bu Gönüllüler takımını oldukça zorlayacak gibi görünüyor. Gönüllüler takımında Turabi, Sahra, Yiğit ve Müge yer alırken Ünlüler takımında Eda dışında diğer tüm yarışmacılar birleşmeye katılabiliyor.
survivor-birlesme-partisi-ne-zaman-2014
Birleşmeden Sonra İşler Değişebilir!
Birleşme partisi sonrasında Gönüllüler takımı zor bir yarışma bekliyor gibi görünsede Ünlüler takımında şu ana kadar işlerin iyi gitmesi sonucu görülmeyen ayrılıklar ve gruplaşmalar bulunuyor. Tolga Karel, Duygu, Seranay arasında oluşturulan gruba karşı Ahmet Dursun ve Akın önderliğindeki diğer grup arasında sorunlar yaşanabilir. Ünlüler adasında Gönüllü yarışmacılardan Turabi ve Akın arasında bir sorun olduğu kesin. Turabi Sahra’ya karşıda bir sorun yaşadığı için birleşme sonrasında takımlarda bulunan yarışmacılar karşı takımdan kendi grubuna yarışmacı çekmek isteyecektir. Bu nedenle Gönüllülerin yarışmaya 4 kişi devam etmesi çokta büyük bir sorun olmayacak gibi duruyor.
survivor-birlesme

2014 Survivor Birleşme Partisi Ne Zaman

Survivor birleşme partisi 26 nisan 2014 cumartesi gününden başlayarak, 27 nisan ve 28 nisan pazar pazartesi günlerinide kapsayacak şekilde 3 gün içerisinde tamamlanacak. Yani Survivor birleşme partisi bu hafta yapılacak. Her yıl olduğu gibi birleşme partisine özel konuklar gelecek, konser verip şarkı söyleyecek. Survivor 2014 yarışmacıları ise önce duş alıp temizlenecek, sonra partiye özel kıyafetlerini giyerek karşı takımdaki yarışmacılarla güzel bir yemek yiyecek. Birleşme partisinde yapılan eğlence sonrasında yarışma kaldığı yerden devam edecek. Fakat Survivor Ünlüler ve Gönüllüler tek bir adada toplanacak. Survivor Birleşme partisinden hemen sonra artık yarışmacılar kendisini için yarışacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ