Survivor Bu Akşam Ödül Oyununu Kim Kazandı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivorda ödül oyununu kazanan takım belli oldu. 2 takımda oldukça aç görünüyor ve bu ödül oyununu kazanmaya ihtiyaç duyuyordu. Survivor All Star yarışmasında bu akşam ödül oyununu kazanan takım ünlüler olurken ödül oyununda verilen pizzayı afiyet yiyen taraf oldu. Gönüllüler ise kıl payı kaybettikleri ödül oyununun üzüntüsünü yaşadı.
Bu Akşam ki Ödül Oyununu Kim Kazandı?
Tüm hızı ve heyecanıyla devam eden yarışma programı Survivor All Star yarışmacıları tüm hırslarıyla oyunlarda yarışmaya devam ediyor. Yeni bölümüyle 7 Mart Cumartesi akşamı ödül oyunu için yarışan Survivor All Star Ünlüler ve Gönüllülerden oluşan her iki takımda çok iyi yarıştı. Çok zor bir parkuru kazanmak için geçmeye çalışan Survivor All Star yarışmacıları 7 Mart 2015 Cumartesi günü verilen Pizza ödülü için yarıştı. Kazanan takıma verilecek olan ikişer dilim pizza için tüm güçleriyle yarışan yarışmacılardan hangi takım kazandı? Survivor All Star 7 Mart 2015 Ödül Oyununu Kim Kazandı?, Survivor All Star 07.03.2015 Hangi Takım Kazandı?, 7 Mart Ödül Oyunu Gönüllüler, 7 Mart Ödül Oyunu Ünlüler, 7 Mart Survivor Yarışmasını yazımızın devamında bulabilirsiniz.
survivor-bu-aksam-odul-oyununu-kim-kazandi
Turabi Dalga Geçerken Kaybetti
Ödül oyununda ANIL’la yarışan Turabi, ANIL’ın geride kalmasını fırsat bildi. 2 topu düşürdükten sonra 3. topta artistik hareket yapmaya çalışınca son topu deviremedi ve vakit kaybetti. Bu sırada Ünlüler takımından ANIL 3 topuda devirerek geriden geldiği oyunu önde tamamladı. Turabi aldığı sayıyı adeta eliyle verdi.
Survivor All Star 7 Mart Ödül Oyununu Kim Kazandı Ödül Ne?
Survivor All Star 7 Mart 2015 yapılan yarışmada verilen ödül, kazanan takımda yarışmacı başına iki dilim pizza. Survivor All Star 7 Mart 2015 Cumartesi günü pizza ödülü için yapılan yarışma Ünlüler:10 Gönüllüler:8 olarak sonuçlandı ve pizza ödülünü Ünlüler kazandı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ