Survivor Dağhan mı Erhan mı – Kim Elendi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor-Daghan-mi-erhan-miSurvivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışma programında bu hafta ilginç şeyler yaşandı. Dün ödül oyununu kazanan Ünlüler teknede mantı keyfi yapmıştı. Bugün oynana ödül oyununu ise Ünlüler kazanamadı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında Gönüllüler muhteşem bir performans sergileyerek ödül oyununu kazandılar. Ödül oyununu kazanarak Izgara yeme şansını elde eden Gönüllüler güç kazandı. Dokunulmazlık oyununa daha dinç bir şekilde giden Gönüllüler Dokunulmazlık performanslarıylada taktir topladı. 28 Nisan 2013 tarihinde gerçekleşen dokunulmazlık oyununda Ünlüler kazanmak üzere oldukları oyunu Gönüllüler pes etmeyerek kazandı.
Survivor Ünlüler Gönüllüler Özeti 28 Nisan 2013
Önce ödül oyunu yapıldı. Ödül oyununda karşıdan karşıya dengede durarak geçmeye çalışan yarışmacıları rakip yarışmacılar engellemeye çalıştı. Engellere takılmamaya çalışan yarışmacılar çekişmeli bir oyun oynadı. Ünlüler Gönüllüler arasında süre gelen çekişmeli oyunu başlangıçtan bu yana önde devam eden Gönüllüler kazandı ve Izgara yeme şansını elde ettiler. Gönüllüler ızgara ödülünü kazanarak uzun süredir aç olan karınlarını doyurdular. Dokunulmazlık oyununa daha güçlü giren Gönüllülerde Dokunulmazlık oyununda kavga ve tartışmalar birbirini izledi. Bozok ve Duygu arasında yaşanan kavgada Acun Ilıcalı araya girdi. Ünlüler kavga sonrası adeta oyunu aldıklarından emin olacakken, dokunulmazlık oyununu son anda kaybettiler. Dokunulmazlık oyunu sırasında Dağhan ve Doğukan arasında tartışma yaşandı. Dokunulmazlık oyununda şansını kıramayan Doğuhan Manço 5 oyun kaybetti. 9-6 olan dokunulmazlık oyununu sırasıyla Murat, Duygu, Bozok ve Hilmicem alarak 10-9 dokunulmazlık oyununu kazanmayı başardı. Böylece üst üste 3. haftada dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu. Ünlüler ise konseyde SMS’e 2 kişi çıkarmak üzere düşünmek için adalarına gittiler. Gönüllüler arasında yaşanan tartışma ise bir anda son buldu. Gönüllülerin yüzü uzun zaman sonra ilk kez güldü.
Survivor Dağhan mı Erhan m? Kim Elendi?
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında bu hafta dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler oldu. Ünlüler Gönüllüler arasında geçen ezeli mücadeleyi Ünlüler son anda kaybetti. Bu hafta Ünlüler takımından 1 kişi daha adaya veda edilecek. Konsey günü adaya veda etmesi için en az 2 kişinin adı yazılarak sms oylamasına çıkması gerekiyordu. Ünlüler 7 kişi kalmıştı. Konseyde kullanılan oylar sonucunda 5 Dağhan 2 Erhan oyu kullanıldı. Bu duruöda Erhan ve Dağhan’ın elenek üzere halk oylamasına çıkmaları gerekiyor. SMS oylaması sonucu Dağhan mı Erhan mı? adaya veda edecek belli olacak. Kim elendi sorusunun cevabı ise 29 nisan 2013 Star Tv ekranlarında Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışma programında belli olacak. Survivor Dağhan mı Erhan mı? sorusunun cevabı yine açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız. Ünlüler takımından 1 kişinin elenmesiyle birlikte Ünlüler 6 kişi kalacak. Ünlüler ve Gönüllülerden toplamda 3’er kişi elenmiş olacak. Ünlüler 6 kişi kalırken Gönüllüler 5 kişiyle haftayı tamamlayacak.

Survivor Erhan Elendi

Survivor yarışmasında 7. haftada yapılan SMS oylaması sonucunda Ünlüler Gönüllüler Survivor 2013 yarışmasında 29 nisan 2013 tarihinde elenen isim Erhan oldu. Dağhan Erhan’dan daha fazla oy alarak adada kalan isim olurken, Erhan bu hafta elenerek adaya veda edecek isim oldu. Erhan Survivor’dan elendi. Ünlüler Gönüllüler Survivor 2013 yarışmasında Erhan elenerek Survivor yarışmasına veda etti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ