Survivor Dağhan mı Larissa mı – Kim Elendi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-daghan-mi-larissa-mi-elendi-22-nisan-2013Ünlüler kaybettikleri dokunulmazlık oyunu sonrası 21 nisan 2013 tarihli konseye stresli girdi. Gönüllüler konseye geçen hafta olduğu gibi bu haftada rahat girdi. Gönüllüler geçtiğimiz haftada dokunulmazlık oyununu alarak Ünlüleri konseye göndermiş. Ünlüler ise Nazenin ve Larissa arasında yapılan SMS oylaması sonucu adaya Nazennin veda etmişti. Geçtiğimiz hafta Ünlüler takımında Nazeni’nin veda etmesinin ardından bu haftada Gönüllüler takımı ödül oyunlarını az farkla kaybetse bile, dokunulmazlık oyununu kazanarak Ünlüleri konseye göndermeyi başardı. Bu hafta ise yapılan oylama sonucunda 3 Dağhan, 3 Larissa, 1 Erhan ve 1 Irmak oyları yazıldı. Ünlüler 22 nisan 2013 tarihinde göndermek üzere Dağhan ve Larissa’yı SMS’e bırakmış oldu. Survivor Dağhan mı Larissa mı adaya veda edecek yarın akşam göreceğiz. Survior 22 nisan 2013 kim elendi? sonucunu buradan öğrenebileceksiniz. Dağhan yada Larissa’dan birinin bu hafta elenmesiyle Ünlüler adada 8 kişiden 7 ye düşecek. Ünlüler 7 kişi kalırken Gönüllüler 5 kişi yarışmaya devam edecek. Ünlülerin Survivor yarışmasına 1 kişi fazla başladığınıda düşünürsek Gönüllüler sadece 1 dokunulmazlıkla gerideler. Ünlüler 7 kişi kalırken, Gönüllüler 5 kişiyle mücadelelerine devam edecek. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması Dağhan mı Larissa mı 22 nisan 2013 bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler programında belli olacak.
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 Yarışmasında Bu Hafta
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında bu hafta yine birbirinden çekişmeli oyunlar oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki eski farklı kazanılan oyunlar bu hafta bitmiş gözüküyor. Gönüllüler 2 ödül oyununu kaybetti. Ancak, kılpayı kaybedilen ve büyük çekişmeler sonucunda kaybedilen oyunlardır. 21 nisan 2013 dokunulmazlık oyununda ise yine büyük farklar olmadı. Ancak, bu kez Gönüllüler başarı elde ederek oyunu kazanmayı bildi. Gönüllüler 8-4 yaptığı oyunu 9-8’e getirsede, Duygu Gönüllüler takımında Bennu yenerek skoru 10-8 yaptı ve dokunulmazlık oyununu kazandı.
Ödül Oyununu Kim Kazandı? 20 Nisan 2013
Ünlüler Gönüllüler arasında bu hafta yapılan ilk ödül oyunu gerçekten zorlu bir oyundu. Kişisel kalibiyetinde ön planda çıktığı oyunda Gönüllüler gayet başarılı oyun çıkarmasına rağmen Ünlüler az farkla ödül oyununu kazandı. Yarışmacılar rakiplerinin sırtında bulunan mavi ve kırmızı bandı almak için yarıştı. Ünlüler boy farkı ve hırsları sayesinde kazanmayı bildi. Ödül oyununda muhteşem bir kahvaltı Ünlüleri bekliyordu. 21 nisan 2013 tarihinde yapılan ödül oyununda ise Ünlüler İskender yedi. Zorlu bir parkurda geçen oyunda Ünlüler Gönüllüleri 7-5 yenmeyi başardı. Ünlüler halk oylamasıyla belirlenen iskender ödülünü yediler. Gönüllüler ise adalarına üzgün ve bir o kadarda hırslı ayrıldılar. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasına en çok damga vuran ise Duygu ve Bozok arasındaki kavga neden olmuştu. Özellikle bu kavga sonrasında Bozok tuttuğu balığı Duygu’ya yedirmeyerek kavgayı dahada alevlendirmişti. Duygu bundan sonra Bozok’la konuşmamıştı. Son yenilgi Gönüllüleri kenetledi. Duygu Bozok’un ikram ettiği balığı aldı. Bu sayede birlikte yemek yiyerek dokunulmazlık oyununa daha iyi hazırlandılar.

Survivor Larissa Elendi – 22 Nisan 2013

Oylama sonucu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. 22 nisan 2013 Ünlüler konseyinde bu hafta adaya veda etmek üzere SMS oylamasında daha az oy alan yarışmacı Larissa oldu. Dağhan ve Larissa arasında yapılan oylama sonucunda adaya veda eden isim Larissa oldu. Larissa elenerek Survivor yarışmasında bu haftadan itibaren yer almayacak. Ünlüler takımında Larissa elenerek 7 kişi kaldı. Gönüllüler 5 kişiyle haftayı kapatırken, Ünlüler 1 kişi daha kaybetti ve 7 kişiyle devam edecek.
Dokunulmazlık Oyununu Gönüllüler Kazandı – 21 Nisan 2013
Dokunulmazlık oyununda yine zorlu bir parkur vardı. Gönüllüler takımında Ümit Karan, Cengiz ve Bennu oynamayacak isimlerdi. Ancak, Larissa’nın yükseklik korkusu olduğu için yerine yine Bennu oynadı. Gönüllüler zaman zaman farkı açarak devam etti. Özellikle Hilmicem’in performansı muhteşemdi. Duygu ise hiç bir oyunu kaybetmedi. Gönüllüler 8-4 öne geçtikleri oyunu. Ünlüler pes etmeyerek 9-8’e getirmeyi başardı. Ancak, son oyunda Bennu ile yarışan Duygu kazanarak dokunulmazlığı Gönüllülere getirdi. 21 nisan 2013 tarihinde Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında dokunulmazlığı Gönüllüler Ünlüleri 10-8 yenerek elde etti. Ünlüler ise adadan bu hafta veda etmek üzere konseyde 2 kişinin ismini SMS oylaması için verdi. SMS oylaması sonrası bu hafta elenecek olan yarışmacı 22 nisan 2013 pazartesi gecesi belli olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ