Survivor Duygu Çetinkaya Kimdir? – Resimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013 senesinde Panama’da çekilecek bulunan Survivor yarışması amacıyla bir ünlü isim çok belli oldu. Duygu Çetinkaya, 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yer alacak bulunan isimler arasına girdi. Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp tanıttığı Survivor yarışması 2013 senesinde Panama’da çekilecek. Star Tv ekranlarında her hafta yayınlanacak bulunan Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler amacıyla yarışmacılar belli oldu. Yarışmanın çekimleri bugün başladı. Seyirci ise Star Tv ekranların 17 mart 2013 tarihinde Survivor yarışmacılarıyla buluşacak.
Survivor’a Katılan Son Yarışmacı Duygu Çetinkaya Oldu!
Survivor yarışmasına katılan son isim bulunan Duygu Çetinkaya ünlüler kadrosunda yer kalmadığı amacıyla gönüllüler kadrosuna dahil oldu. Duygu Çetinkaya çok çok bilinen bir şahıs olmasada ekranlara yabancı biri değil. Duygu Çetinkaya ile eş güdümlü kadroyu sağlamlaştırmak isteyen Acun Ilıcalı, Duygu Çetinkaya’yı Gönüllüler kadrosuna dahil etti.
Survivor Duygu Çetinkaya Oynadığı Film ve Diziler
2011 Seni Bana Yazmislar (TV series)
Cansu
2011 Ya Sonra?
Deniz
2008 Nekrüt
1025
2008 Çilgin dersane kampta
Kurdela
2007 Çilgin dersane
Melisa
Duygu Çetinkaya Kimdir?
Duygu Çetinkaya 1986 senesinde Denizli’de dünyaya gelmiştir. Eğitim ve Öğretimini başarı ile tamamlayan Duygu Çetinkaya babasının asker olması nedeniyle değişik şehirlerde eğitim görmüş buna karşın gerektiğince başarılı bir öğrencilik geçirmiştir. Son şeklinde İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde öğrenemini tamamlayan Duygu Çetinkaya çoğu kentte yaşam sürdürmek mecburiyetinde kalmıştır. Dizi ve filmlerde rol alan Duygu Çetinkaya Ya Sonra, Binbir Gece, Çılgın Dershane, Firar, Cumhur Cemaat, Plajda Kız, Tavlama Klavuzu gibi projelerde oynamıştır. Oyuncu Duygu Çetinkaya ekranlara yabancı değil. Seni Bana Yazmışlar isimli dizide Cansu karakterini canlandıran Duygu Çetinkaya son şeklinde Star Tv ekranlarında boy göstermişti. Duygu Çetinkaya Çılgın Dershane filminde de güzelliğiyle beğeni toplamış ve ününü arttırmıştı. Duygu Çetinkaya Survivor 2013 ünlüler gönüllüler yarışmasına katılarak çok çok bilinen bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Survivor Duygu Çetinkaya Resimleri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ