Survivor Duygu Çetinkaya Oynadığı Dizi Filmler

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor 2013 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının en çok ön plana çıkan yarışmacılarından biri olan Duygu Çetinkaya Gönüllüler takımında yarışıyor. Gönüllüler takımında arkadaşlarıyla yaşadığı sorunlarla ilk hafta en çok gündeme gelen Duygu Çetinkaya yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Survivor Duygu Çetinkaya’ya Gönüllü diyoruz, ancak o bir ünlü. Duygu Çetinkaya’yı Survivor’da gördüğünüzde “Acaba ben bu kızı nerden tanıyorum?” sorusunu kendinize sormuş olabilirsiniz. Çünkü, Duygu Çetinkaya birçok projede ekranlara gelen ünlü bir Gönüllü yarışmacıdır. 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında sinirli tavırları ve takımda sürekli kavga etmesiyle ön plana çıkan Duygu Çetinkaya kimdir? Duygu Çetinkaya oynadığı dizi ve yer aldığı programlar nelerdir? Duygu Çetinkaya en yeni resimleri gibi bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
Survivor Duygu Çetinkaya Kimdir?
Duygu Çetinkaya 1986 yılında dünyaya gelmiş olan ünlü Gönüllülerden biridir. İlk olarak ekran karşısında Sinan Çetin yapımcılığında olan Plajda Kız Tavlama Kılavuzu’nda yer alan Duygu Çetinkaya sonrasında Silikon Vadisi adlı programda yer aldı. Dinçer Karaca ile teknoloji programı yapan Duygu Çetinkaya yarışmanın sunuculuğuna yardımcı oldu.Duygu Çetinkaya, aynı zaman sinema dünyasında da yer aldı. Çılgın Dersane filminde Kurdela Yeşim karakterini oynayan Duygu Çetinkaya, Cumhur Cemaat isimli dizide de oyunculuğunu sergiledi. Dördüncü Aranıyor programında da sunuculuk yapan Duygu Çetinkaya’nın program formatını kendi düşündüğü söyleniyor. Binbir Gece dizisinde de rol alan Duygu Çetinkaya son olarak Ya Sonra filmde oynadı. 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılan Duygu Çetinkaya yarışmada kendinden söz ettirmeyi başaran ilk yarışmacılardan biri oldu. Duygu Çetinkaya’nın yarışmayı kaybetse bile yarışma sonrası daha önemli projelerde göre alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Duygu Çetinkaya ile ilgili bir önceki konumuzada göz atabilirsiniz. Survivor Duygu Çetinkaya Kimdir? – Resimleri

Duygu Çetinkaya Fotoğrafları – Resimleri


Duygu Çetinkaya Survivor Başarısı
2013 Survivor yarışmasında yarışmaya Gönüllüler takımından katılan Duygu Çetinkaya yarışmanın başladığı günden bu yana Gönüllüler takımına ayak uyduramadı. Gönüllü yarışmacılar tarafından istenmeyen kişi olarak görülen Duygu Çetinkaya ilk hafta ismi yazılan kişi oldu. Bozok ve Emel’le kavga eden Duygu Çetinkaya Mustafa ilede tartıştı. Yarışmanın 2. haftasında Emel ile SMS’e çıkan Duygu Çetinkaya SMS oylaması sonucu adada kalmaya hak kazandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan Duygu Çetinkaya aynı zaman 1 hafta adada kalmayı garantiledi. Duygu Çetinkaya yarışmaya erken gider gözüyle bakılan ancak yarışmanın favori isimlerinden biri olabileceğini gösteren yarışmacılardan biri oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ