Survivor Duygu mu Mustafa mı – Kim Elendi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-duyg-mu-mustafa-mi-kim-elendi-2013Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında bu hafta yine birbirinden güzel oyunlar oynandı. Yarışmacılar geçtiğimiz haftalara göre daha çekişmeli ve daha mücadeleci oyunlar çıkarttı. Survivor bu hafta elenecek isim yine Gönüllüler takımından bir yarışmacı olacak. 2013 Survivor yarışması başladı başlayalı yüzleri gülmeyen Gönüllüler takımı ödül oyununu kazanmalarına rağmen, dokunulmazlık oyununu kaybederek elendiler. Survivor’da 7 nisan 2013 akşamı konseyde ismi yazılan Mustafa ve Duygu arasında SMS oylaması sonucu 1 yarışmacı adaya veda edecek. www.firsthaber.net olarak hazırladığımız haberde, Survivorda bu hafta kim elenecek merak konusu haberimizin devamında Survivor’da Mustafa mı Duygu mu elendi, Survivor ödül oyununu kim kazandı sorularının ayrıntılı cevaplarını bulabilirsiniz.
Survivor Ünlüler Gönüllüler Özeti 7 Nisan 2013
2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında geçtiğimiz akşam yeni gelişmeler yaşandı. Öncelikle 2 adada da balık tutularak karnını doyuran yarışmacılar oyunlara daha performanslı geldi. Gönüllüler yakaladıkları köpek balığını yerken, Ünlülerde neredeyse tüm erkekler balık avına çıkarak balık tutabiliyor. Gönüllüler adasında Duygu yine takımdan ayrı yatıyor ve onlardan ayrı yemek yiyor. Ünlüler adasında ise zaman zaman yemek konusunda ufak tartışmalar ve ayrıcalıklar yaşanıyor. Özellikle kimin ne kadar yiyeceği, yemeğin ne zaman yapılacağı konuları Survivor Ünlüler adasında Ünlü yarışmacıları arasında çıkan sorunlar olabiliyor.
Ödül Oyununu Gönüllüler Kazandı
Tüm takımlar ödül oyununa iyi konsantre oldu ve ödül oyununda daha iyi performans sergilediler. Özellikle takımların denizden tuttukları balıklar yarışmada daha performanslı olmalarını sağladı. Gönüllüler takımı kaybetme serisine son vermek için bu oyuna iyi konsantre olmuş durumdaydı. Ünlülerde her zaman ki gibi kazanacaklarına emin olarak geldiler. Ünlüler Gönüllüler 2013 ödül oyunu uzun ve zorlu bir parkurdan oluşuyordu. Dayanıklılık ve güç isteyen bu parkurda 2 takımda zorlanacaktı. Ünlüler ve Gönüllüler takımınında iyi olduğu bu parkurda kazanan 1 hafta kullanabileceği muhteşem bir yatak ödülüne ve her kişiye 1 tabak menemen ödülü verilecekti. Yarışmada başladı ve sakatlanan birçok yarışmacı oldu. Doğukan, Bozok, Fatma Gül Fakı, Murat ve Mustafa önemli sakatlıklar yaşasada ödül oyunu sonrası toparladılar. Ödül oyunu oldukça çekişmeli geçti. Ödül oyununda skor 9-9 ‘a kadar geldi. Son oyunda ise Erhan ve Hilmi Cem yarıştı. Hilmi Cem zaman kaybeden Erhan’ı geçti ve 10-9 Gönüllüler takımı kazanarak 2013 Survivor adasında bu hafta ödül oyunu Gönüllüler takımı aldı. Gönüllüler takımı hem 1 hafta boyunca yatak kullanma hakkını elde etmiş oldular. Hemde menemen yeme şansını elde ettiler.
Dokunulmazlık – Eleme Oyunu Yine Ünlüler Kazandı
Haftalardır oynanan dokunulmazlık oyunlarının hepsini kazanan Ünlülerin bu kez kaybetmesi bekleniyordu. Özellikle Ödül oyununda başarılı bir yarış çıkararak kazanan Gönüllülerin çıkış yapacağı ve dokunulmazlık oyununu alarak Ünlüler’in yenebileceği düşünülüyordu. 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler dokunulmazlık oyununda bu kez iterek havuza atma oyunu oynandı. Rakipler seçildi ve oyun başladı. Ancak, Gönüllüler takımında yine kayıplar oldu. Özellikle Ümit Karan ve Cengiz performansları sayesinde Ünlüler takımını öne geçirdi. Gönüllüler takımında Fatma Gül Fakı ve Duygu Çetinkaya hiç oyun alamazken, Ünlüler Gönüllüleri 10-7 skorla yenerek dokunulmazlık oyununuda kazanmayı başardı. Gönüllüler bu hafta konseye giderek 2 arkadaşlarının ismini elenmek üzere SMS’e bırakmak zorunda kaldı.

Survivor Duygu mu? Mustafa mı? Kim Elendi?

Konseyde Gönüllüler takımında 1 kişi adaya veda etmek üzere 2 kişi SMS’e kalacaktı. Halk oylamasıyla belirlenecek sonuca göre adaya 1 kişi veda edecek. Gönüllüler takımı konseyde Duygu’nun ismini yazdı. Duygu’da Mustafa’nın ismini yazarak beraber oylamaya gidecek isimler oldular. Şimdim merak edilen konu ise Survivor’da bu hafta Duygu mu? yoksa Mustafa mı? Elenecek. Adada kalan yarışmacı Duygu mu? Mustafa mı? olacak. Kim adaya veda edecek? Gönüllüler takımı bu hafta 5 kişi kalırken Ünlüler takımı yarışmaya 9 kişi veda edecek. Tüm bu soruların cevaplarını ise Star Tv ekranlarında 8 nisan 2013 pazartesi günü saat 20:00’da alacağız. Sonuç açıklanır açıklanmaz buradan sizlere aktaracağız. Survivor 8 nisan 2013 elenen yarışmacı bu akşam belli olacak.
2013 Survivor Mustafa Elendi
Duygu ve Mustafa arasında yapılan sms oylaması sonucu adaya veda eden isim Mustafa oldu. 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler adasında bu hafta halk oylamasıyla elenen isim Mustafa oldu. Gönüllüler 5 kişi kalarak Ünlülere karşı mücadelesi devam edecek. Gönüllüler adasından elenen 3. yarışmacı Mustafa olarak Gönüllüler takımı 5 kişi kaldı. Ünlüler 9 kişiyle yarışmaya devam ederken Gönüllüler 5 kişiyle yarışmayı sürdürecek. Duygu mu Mustafa mı? sorusunun cevabı Mustafa oldu. Mustafa elenerek Survivor adasına veda etti. Survivor Mustafa bu hafta elendi. 8 nisan 2013 Survivor elenen ismi Gönüllüler takımından Mustafa oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ