Survivor Fatma Gül Fakı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yarışmasının başladığı günden bu yana Gönüllüler adasında en çok beğenilen isimlerden biri olan FatmaGül Fakı adanın en güzel kızlarından biri. Fatma Gül Fakı için en yeni resimler ve adada geçirdiği süre boyunca yaptığı işler herkes tarafından sevelerek takip ediliyor. Fatma Gül Fakı hakkında en güncel bilgileri bulabileceğiniz haberimizde Fatma Gül Fakı hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.
Fatma Gül Fakı Kimdir?
Fatma Gül Fakı ile ilgili daha önce yayınladığımız Survivor Fatma Gül Fakı Kimdir? haberimizide incelemeyi unutmayınız. FatmaGül Fakı hosteslik mesleğinden yeni ayrılan, Fenerbahçe’nin eski Bursaspor’un yeni yıldızı Tuncay Şanlı ile sevgili olan ve işinden ayrıldıktan sonra Tuncay Şanlı tarafından Survivor’a gitmesi için ısrarda bulunarak bunun sonucunda Survivor yarışmasında yer alan, Adriana Lima’ya benzerliği ve Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasının en güzel bayanlarından biridir. Fatma Gül Fakı Tuncay Şanlı ile birlikte mi? Fatma Gül Fakı mesleği gibi soruların cevabını verdikten sonra geçelim Survivor yarışmasındaki performansına..
Survivor Fatma Gül Performansı
Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu güne kadar elenen 3 Gönüllü ve 3 Ünlü yarışmacı oldu. Fatma Gül Survivor yarışmasında ilk haftalarda daha iyi olmasına rağmen son 4-5 haftada sadece 2 oyunda kazanabildi. 1 oyunda yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle birkaç yarışmada yer alamayan Fatma Gül adeta Gönüllüler takımının zayıf karnı oldu. Gönüllüler takımı içerisinde sevecen ve güler yüzlü tavırlarıyla dikkat çeken Fatma Gül Fakı adada yıkıcı olmayan yapıcı tavırlarıyla dikkat çekti. Hilmi Cem ve Murat tarafından oyunlardaki performansının kötü olduğu ve takım için alınması gereken bir karar olduğu düşünülerek adı konseyde yazıldı. 4 hafta aradan sonra ilk kez oyun kazanan Fatma Gül’ün yazılmaması için çaba sarf eden Duygu’nun çabalarıda işe yaramadı. Fatma Gül konseyde “çok sevdiğim abim” dediği Bozok’u yazarak Bozok’la elenmek üzere bu hafta SMS oylamasına kaldı. Bu akşam yapılacak oylama sonucunda Fatma Gül’ün Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında adada kalıp kalmayacağı yada elenip elenmeyeceği belli olacak.

FatmaGül Fakı Resimleri – Foto Galeri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ