Survivor Gönüllüler Oylama Sonuçları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında ilk elenen yarışmacı Gönüllüler takımında olacak. Bu yüzden önceki akşam yapılan oylama ile Gönüllüler takımında birinci olan isim belli oldu. Acun Ilıcalı tüm oylama sonuçlarını açıkladı. Oylama sonuçlarını sadece seyirciler görebildiği için yarışmada adaletsizlik olmuyor. Ayrıca SMS oylamasına göre en az oy alan isim Sahra oldu. Ekrem ve Yiğit haftanın elenmek üzere söylenen isimleri olduğu için Ekrem daha az oy alan kişi olarak elendi. Çünkü, Yiğit haftayı 3. olarak kapatmıştı.
Turabi haftanın birinci oldu. Diğer sonuçlar ise haberimizin devamında yer alıyor. Survivor Gönüllüler oylama sonucu şöyle;

Survivor Gönüllüler Oylama Sonuçları

  1. Turabi

  2. Müge

  3. Yiğit

  4. Berna

  5. Mert

  6. Ertunga

  7. Samanta

  8. Ekrem

  9. Sahra

survivor-oylama-sonuclari-10-mart-2014
Oylama Sonucuna Göre Survivor Ekrem Elendi
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında Star TV ekranlarında yapılan oylama sonucunda Turabi haftayı lider kapattı. Turabi konuşması ve agresif hareketlerine rağmen seyircilerin beğenisini toplayan isimlerden biri oldu. Samanta bu hafta dokunulmazlık aldığı için ismi yazılamayacak yarışmacılardan biri oldu. Ekrem haftayı 8. olarak tamamladı. Yani, 1. olan Turabi’nin söyleyeceği isim sadece kendisinden daha az oy alan Sahra olsaydı Ekrem bu hafta kalabilirdi. Fakat, Turab Yiğit dedi ve Yiğit en çok oy alan 3. yarışmacı olarak 8. sıradaki Ekrem’i geçtiği için adaya Ekrem veda etti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ