Survivor Kim Elendi 18 mart 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013-survivor-unluler-gonulluler-kim-elendi-28-mart2013 survivor yarışması başladı. Büyük çekişmeye sahne bulunan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması bu senede fazla izlenecek. Survivor yarışması amacıyla heyecanla beklenilen gün geldi. Survivor 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması başladıktan sonra Star Tv ekranlarına toplanan Survivor severler bu sene seçilen yarışmacılardan gerektiğince memnun. 17 marttaki ilk bölgede Survivor yarışmacıları birbirleriyle tanışarak kaynaştılar. Ödül yarışmalarını kazanan Ünlüler takımı 18 mart 2013 tarihinde mükafat oyununu kaybettiler. Ancak, dokunulmazlık oyununu kazanarak SMS’e çıkmaktan kurtuldular.
2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler Ödül Oyunu
18 mart 2013 tarihinde yayınlanan 2. bölgede Survivor’da Panama adasında tekrar büyük oyunlar ve büyük çekişmeler yaşandı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında ilk evvel mükafat oyunu yapıldı. Ödül oyununda verilebilecek mükafat ise aslında yarışmacıların kaderini değiştirebilecek bir mükafatdü. Survivor 18 mart 2013 yarışması mükafat oyununda verdiği mükafat barınak oldu. Barınak yardımıyla 2 hafta süresince yarışmacılar barınakta rüzgardan, böceklerden, güneşten korunarak rahat bir uyku çekebileceklerdi. Ödül oyununda büyük çekişme neticesinde ünlüler gönüllülere fark atsada, gönüllüler çabaları neticesi farkı kapatarak mükafat oyununu kazanmayı kafayardı. Böylece Survivor yarışmasında gönüllüler ilk oyunlarını kazanmış oldu. Gönüllüler adalarına döndüklerinde barınakları kuruldu ve rahat bir gece geçirdiler.
2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler Dokunulmazlık Oyunu
18 mart pazartesi günü uygulanan dokunulmazlık yarışmasıyla eş güdümlü Survivor yarışmasında ünlüler ve gönüllüler karşılıklı şeklinde yük kaldırma oyununu oynadılar. 2013 Survivor yarışmasının ilk dokunulmazlık oyununu tekrar kafaya baş giden mücadele neticesinde Ünlüler kazandı. Bu Gönüllülerden bir bireyin elenmek üzere isminin verilmesi ve SMS’e çıkacak ilk yarışmacı olması manasına geliyordu. Dokunulmazlık oyunu ardından ada konseyi yapıldı. Panama adasında evvel yarışmacılardan kısa bir değerlendirme alındı ve ardındannda ise Gönüllüler takımından Duygu ve Bozok’un yaşadığı münakaşa ve problem ile ilgili kısa bir mevzuşma yapıldı. Duygu Bozok’la yaşadığı kavga ardından takımdan ayrı kalsada mükafat oyunu ardından gelen barınak ile eş güdümlü takımla eş güdümlü kalmaya başlayan Duygu mevzu ile ilgili açıklama yaptı. Bozok ise kavganın kendisi yüzünden çıkmadığı, Duygu’nun takımdan ayrı kalmayı kendi seçim ettiğini söyledi. Beklendiği gibi Gönüllüler oylama neticesinde Duygu’yu SMS’e gönderdi. Elenmek üzere ismi yazılan Duygu önümüzdeki hafta SMS’te adı geçecek başka bir Survivor yarışmacısıyla elenemk üzere oylamaya kalacak. Her hafta 2 bireyin ismi yazılacak fakat bu hafta yarışmacıların yeni olması sebebiyle 1 bireyin SMS’e çıkmasının ardındannda başka hafta 1 bireyin fazla SMS’E çıkmasıyla eleme gerçekleşecek. Bu hafta Survivor’dan kim elendi sorusunun cevabına ileriki olursak. 18 mart 2013 tarihinde bu hafta survivordan elenen yarışmacı yok. Ancak, SMS e kalan isim Duygu oldu. Gönüllüler takımı Duygu’yu elenmek üzere SMS e bırakan ilk yarışmacı olmalarını sağladı.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ