Survivor Murat Elendi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-murat-elendiSurvivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışma programında bu hafta adada kalan son 4 yarışmacı ödül oyunu oynadı. Ödül oyunu sonrası Panama’dan ayrılacak olan yarışmacılar Kıbrıs’ta final yapmak üzere Survivor’a devam edecek. Ödül oyununda orta uzunlukta fazla yorucu olmayan bir parkur ve parkurun sonunda bulunan potalar yer alıyor. Basket atma konusunda ve halka oyununda zayıf olan Gönüllüler takımının bu parkurda da şansının az olacağını düşünebilirsiniz.
Ödül Oyununu Kazanan Gönüllüler New York’u Gezdi
Ödül oyununda Ümit Karan muhteşem bir performans sergiledi. Ancak, Doğukan’ın zayıf kalması ve Gönüllüler takımınında beklenenden iyi bir oyun sergilemesi ödül oyununda başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Hilmicem Murat’tan birkaç oyun fazla aldı. Ümit Karan ise nerdeyse 1-2 oyun dışında tüm oyunları aldı. Ancak, Doğukan’ın bu oyunda iyi olmayışı Ünlüler’in ödülü kaybetmesine neden oldu. Ünlüler ödül oyunu kabetti. Gönüllüler ise ödül oyununu 10-8 kazanarak New York’a gitme, gece klubünde eğlenme, alışveriş yapma ve New York’un en güzel yerlerini gezme fırsatı yakaladı. Son ödül oyunu olan bu oyunu kazanan Gönüllülerden SMS oylaması öncesi stres atma konusun iyi oldu. Gönüllüler alışveriş yaparak stres attı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında kalan son yarışmacılarda Panama adasına veda etti.
Murat mı Hilmicem mi? Kim Elendi?
Dokunulmazlık sembollerini kazanan Ümit Karan ve Doğukan’ın Kıbrıs finalini garantilemesi Hilmicem ve Murat’ın SMS oylamasına elenmek üzere kalması anlamına geliyordu. SMS oylası 1 hafta süredir yapıldı ve oylama sonucu Kıbrıs’ta açıklandı. SMS oylaması sonucunda Kıbrıs’ta Hilmicem ve Murat’tan biri elenecek, kalan yarışmacı ise 3. isim olarak Survivor finaline kalarak büyük ödülü almak üzere yarışacaktı. Acun Ilıcalı’nın SMS oylamasını açıklaması sonrasın kimi elendiği belli oldu. Murat mı Hilmicem mi? sorusunun cevabı netlik kazandı. SMS oylaması sonucu Murat elendi ve Hilmicem Kıbrıs’ta 3. finale kalan yarışmacı oldu. Murat Survivor’da veda eden isim oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ