Survivor Murat mı Hilmicem mi – Kim Elendi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-murat-mi-hilmicem-mi-kim-elenecekSurvivor’da bu hafta son dokunulmazlık sembolü oyunu oynandı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında Murat mı Hilmicem mi Ümit Karan mı elenecek. Doğukan geçtiğimiz hafta aldığı dokunulmazlık semnbolü ödülü sonrasında dokunulmaz olarak finali garantileyen ilk isim olmuştu. Bu hafta Hilmicem, Murat ve Ümit Karan arasında oynanan 3 aşamalı oyunda Ümit Karan Murat ve Hilmicem’i geride bırakarak 2. dokunulmazlık sembolünü aldı ve Kıbrıs finaline gitmeyi garantileye 2. isim oldu. Survivor’da geriye kalan 2 yarışmacı Murat ve Hilmicem ise SMS’e kaldı. Kıbrıs finalini garantileye Ümit Karan ve Doğukan’a rakip olacak 3. isim Murat ve Hilmicem arasında oynanacak olan mücadele sonrasında belli olacak.
Survivor Murat mı Hilmicem m?
Survivor Murat mı Hilmicem mi – Kim Elendi? sorusunun cevabı henüz belli olmadı. Ancak, haftaya Kıbrıs’ta yapılacak olan final yarışmasında önce SMS oylamasının sonucu açıklanacak. 1. gün bu SMS oylaması sonrasında ya Hilmicem yada Murat yarışmaya veda edecek. Kalan yarışmacı ise Survivor finali için 3. isim olacak. Murat mı elencek Hilmicem mi SMS oylaması sonucu haftaya yapılacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 final programında belli olacak. Survivor yarışmasında önümüzdeki hafta Star Tv ekranlarında Kıbrıs 2013 finalini izleyebileceksiniz.
Final bölümünün ilk gününü Hilmicem ve Murat arasında yapılan SMS oylamasının sonucu açıklanacak. Sonrasında ise Doğukan, Ümit Karan yada Gönüllülerden biri büyük ödülün sahibi olacak. Bakalım Survivor’da önümüzdeki bölümlerde neler olacak. Özellikle final haftasında Kıbrıs’a gelecek olan eski Survivor yarışmacıları yani elenen Survivor 2013 yarışmacıları neler söylecek. Merakla haftaya yapılacak olan Hilmice ve Murat SMS oylaması, kim elenecek ve Final yarışmasını kim kazanacak. Son olarak Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışma programının şampiyonu ve kazananı kim olacak. Merakla beklenen tüm soruların cevabını ve SMS oylaması sonucunu haftaya açıklanır açıklanmaz sizlerle paylaşacağız.
Survivor Murat Elendi
28 haziran 2013 Cuma akşama açıklanan oylama sonucunda Hilmicem ve Murat arasında yapılan SMS oylamasını Murat kaybetti. Hilmicem Murat’tan daha fazla oy alarak ilk 3’e girmeyi başarırken, Murat Kıbrıs’taki finale gidemedi. Murat Hilmicem’den daha SMS alarak elendi. Sms oylaması sonucu Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasına Murat veda etti.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ