Survivor Mustafa Sürmen Kimdir? Resimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013 Survivor yarışması başladıktan sonra en az ünlüler takımı kadar gönüllüler takımıda kuvvetli ve bilindik yarışmacılardan oluşuyor. Survivor’ın Gönüllüler takımında yer alan Mustafa Sürmen’de 2013 Survivor yarışmasına damgasını vuracak yarışmacılardan biridir. Yeni sezonda birbirinden kuvvetli yarışmacılar bulunuyor. Gönüllüler ve Ünlüler takımı birbirine denk ve çekişmeli bir yarışmanın olacağını gösteriyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında yer alacak bulunan Mustafa Sürmen ile ilgili ayrıntılı bir inceleme yaptık ve Mustafa Sürmen’in kim bulunduğu ile ilgili veriler topladık.
Survivor Mustafa Sürmen Kimdir?
2013 Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yarışacak bulunan Mustafa Sürmen 1988 senesinde İzmir’de doğmuştur. 25 yaşındaki genç basketbolcu Mustafa Sürmen İzmir Büyükşehir Belediyesi basketbol takımı oyuncusudur. Panama’da yarışacak gönüllüler takımına dahil bulunan Mustafa Sürmen ufak yaşlardan bu yana basketbola ilgi duymuş ve başarılı bir basketbolcu olmuştur. Survivor’a katılarak sportif kişiliğini meydana koymak isteyen Mustafa Sürmen büyük çabalar neticesi profesyonel olmış ve 2007’den bu yana İzmir Büyükşehir Belediyesinde forma giymiştir. Basketbolu seven ve grupta 4 numaralı formaya sahip bulunan Mustafa Sürmen, Survivor adası şartlarına uyum mümkün kılabilecek kuvvetli bir sporcu.
Gönüllüler takımına zor katacak bulunan Mustafa Sürmen fiziksel şeklinde ön plana çıkabilecek yarışmacılardan biridir. İzmir’de doğup büyüyen Mustafa Sürmen şehrini sevmektedir. 12 eylül’de doğan Mustafa Sürmen Başak burcudur. Yarışma süresince kendisini ile ilgili oldukça çok bulguyu edinebileceğimiz Mustafa Sürmen ile ilgili yeni gelişmleri tekrar sizlere sunmaya çalışacağız. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında Panama’ya giderek Gönüllüler takımının iddiasını arttıracak bulunan Mustafa Sürmen sporcu kimliğiyle takıma renk katacak.

2013 Survivor Mustafa Sürmen Resimleri


 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ