Survivor Panorama Hangi Kanalda Hangi Gün Yayınlanıyor?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Panorama programı Acun Ilıcalı yeni projeleri arasında yer alıyor. Bu yıl TV8 kanalında başarılı işlere imza atmak isteyen Acun Ilıcalı Survivor programının ne kadar çok sevildiğini biliyor ve bunun üzerine TV8 kanalınında Star TV ile anlaşmalı olarak Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına ait görüntüleri kullanarak haftanın 4 günü program yaptırıyor. Programda önceki Survivor yarışmalarının bilindik isimleri yer alıyor. Programın adı Survivor Panorama olarak belirlendi ve her hafta 4 gün boyunca Survivor bitene kadar yayınlanmaya devam edecek.
Survivor Panorama Programı Konukları
Survivor Panorama programının her hafta Nihat Doğan, Duygu Çetinkata, Furkan Dede, Ece Begüm Yücetan gibi isimlerle yayınlanacak. Stüdyoda yer alacak olan bu 4 isim önceki Survivor programlarından edindikleri tecrübelerle Survivor yarışmacılarının haftanın dört günü saat 18:30 ‘da yorumlar yapacak ve görüşlerini paylaşacak. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 için eski Survivor yarışmacıları salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri program yapacak. Salı ve Çarşamba günü değerlendirmeler ve yorumlar, Perşembe ve Cuma günleri ise misafir konuklarla birlikte daha güzel bölümler yer alacak.
survivor-panorama-hangi-gun-hangi-kanalda
Survivor Panorama Ne Zaman Yayınlanıyor?
Her hafta TV8 kanalında yapılacak olan Survivor Panorama programı saat 18:30 ile 20:00 saatleri arasında yapılacak. Dominikte yaşanan büyük mücadeleyle ilgili analizler, çarpıcı yorumlar ve tartışmalarla ilgili görüşler yer alacak. Survivor Panorama’nın ilgi görmesi durumunda Survivor yarışması sonalana kadar devam etmesi bekleniyor. Programın moderatörü olan Nihat Doğan ve Duygu Çetinkaya’nın ise büyük ilgi gördüğü söylendi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ