Survivor Samanta Mendes Kimdir? Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Gönüllüler takımında yer alan Samanta Mendes tüm izleyicilerin dikkatini çekiyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler takımında ilk kez bir siyahi yarışmacı yarışıyor. Sempatik tavırları ve güzelliğiyle ilgi odağı olan Samanta Mendes kimdir, Samanta Mendes Türk mü, Survivorda yarışan siyahi yarışmacı kim gibi konularda ayrıntılı bilgileri sizler için haberimizin devamında derledik.
Survivor Samanta Gomes Kimdir?
Samanta Gomes 1986 yılında Gana’da doğdu. Eğitimine Türkiye’de devam eden Samanta Gomes Tıp Fakültesinde okuyor. Televizyon sunuculuğu yapmakta olan Samanta Gomes’i son dönemlerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Şakada Şuka programında sunuculuk yapmıştı. 24 yaşındaki genç güzel Samanta Survivor yarışmasında Gönüllüler takımında yer alıyor. 16 yaşında güzellik yarışmasına katılan Samanta Gomez yarışmayı kazanmış ve üne kabuşmuştu. Tıp öğrencisi olan Samanta Gomez Survivor yarışmasına katılarak büyük bir cesaret örneği gösterdi. Survivor Samanta Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında yarışan tek siyahikişi olarak ilgi çekiyor.

Survivor Samanta Fotoğrafları


Survivor’da Siyahi Yarışmacı
Survivor yarışmasını izleyen izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan biri Survivor yarışmasında bu yıl yarışan zenci kimdir sorusuydu. Survivor Ünlüler Gönüllüler takımında yer alan Samanta Gomez ekranlarda yer alan isimlerden biri. Gana’da dünyaya gelen Samanta güzellik yarışmasında birincilik elde ettikten sonra Türkçe’yi iyi konuşması ve cesaretiyle Survivor yarışmasında yer aldı. Survivor Samanta Gomez Tıp fakültesinde eğitim almakla birlikte komik videoların yer aldığı Şakada Şuka yarışmasını sunan ünlü isimlerden biri. Survivor Samanta Gönüllüler takımının sevilen isimleri arasında bulunuyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ