Survivor Tolga Karel Boşandı mı? Neden Boşandı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Bir önceki yıl Survivor yarışmasına katılan ve Survivor’da şampiyonluk yaşayan Nihat Alptuğ Altınkaya Survivor yarışmasında birçok genç bayanın hayranlığını kazanmış ve kadınlardan aldığı oylar sayesinde Survivor yarışmasının kazanmayı başarmıştı. Nihat Alptuğ Altınkaya’nın evli olduğu ise yarışmanın son haftalarına yaklaşılırken seyirciler tarafından öğrenilmiş ve adeta yarışmacının hayranları hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu yıl Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasına katılacak olan Tolga Karel yarışmaya katılmadan önce boşanma kararı aldı.
Tolga Karel Neden Boşandı
Yarışmaya katılan Tolga Karel yarışma başlamadan boşanma kararı aldı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasına ünlüler takımında katılacak olan Tolga Karel 3 yıl önce evlendiği Azeri manken Günay Musayeva ile boşanıyor. Oyuncu Tolga Karel’in boşanma nedeni olarak şiddetli geçimsizliği neden göstersede, yakın çevresi Survivor yarışmasında daha fazla oy toplayabilmek ve yarışmayı kazanma konusunda emin adımlarla ilerlemek istediği için böyle bir karar aldığı düşünülüyor. Cihangir adında oğulları bulunan Tolga Karel ve eşi Günay Musayeva’nun 14 Şubat sevgililer gününde boşanmak istedikleri açıklandı.
survivor-tolga-karel-neden-bosandi-2014
Survivor Tolga Karel Eşi Güney Musayeva
Çorlu Adliyesinde boşanacaklarını belirten çiftin anlaşmalı olarak tek celsede boşanacakları öğrenildi. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması bu kez Paname yerine Dominik’te çekilecek. Tolga Karel’in boşanmasıyla birlikte Survivor yarışmasına katılması arasında bir ilişki kuran yakın çevresi şimdilik durumu engellemek için birşey yapmıyor.
Survivor 2014 Nerede Çekiliyor?
Bu yıl Dominik’te çekilecek olan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmacıları biraz şanslı. Çünkü, adada bulunan özel muzlar sayesinde açlıklarını bastırmak için adada yetişen bu muzları pişirerek tıpkı patates gibi yiyebilecekler. Dominikte özel yetişen bu muzların yarışmacıların en çok tüketeceği yiyecek olacağı düşünülüyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ