Survivor Turabi Çamkıran Kimdir? Fotoğrafları

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Turabi Çamkıran Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından tanıdığımız isimler arasında yer alıyor. Survivor yarışması için Yetenek Sizsiniz Türkiye’de Acun Ilıcalı tarafından Survivor Gönüllüler takımında yer almak üzere seçilen Turabi Çamkıran bu yıl Survivor’da yarışacak isimlerden biri oldu. Turabi Çamkıran 2013-2014 Survivor sezonu için Gönüllüler takımın yer alıyor. Kaslı ve sportif vücüdu ile Survivor yarışmasında adı sık sık anılanacak yarışmacılardan biri olacağı ortada.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarışmacısı Turabi Çamkıran Survivor’da
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına boks gösterisi yapmıştı. Seyircilerden biri sahneye çağıran Turabi Çamkıran Acun Ilıcalının isteği üzerine seyirci ile boks gösterisi yapmış, fakat seyirciye ani bir refleksle yumruk atmıştı. Olay jüri tarafından gülerek geçiştirilsede Turabi Çamkıran’ın Survivor adasında kendine ne kadar hakim olabileceği merak konusu. Geçtiğimiz yıl Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından Survivor’a katılan Hilmicem İntepe Survivor şampiyonu olmuştu. Bu yıl Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasına nakil olan isim Turabi Çamkıran oldu.
Turabi Çamkıran Kimdir?
1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Turabi Çamkıran Mersin’de lise eğitimini tamamladıktan sonra Güzel Sanat bölümüne başladı. Ekranlarda ilk olarak Benimle Dans Eder Misin? isimli yarışmada başlayan Turabi Çamkıran bu yarışmada son üçe kalmayı başarmıştı. Turabi Çamkıran Lise dönemlerinde dans ve boksa merak salmıştı. Dövüş sporlarına merak salan Turabi Çamkıran artık bu işi meslek olarak yapıyor. Kafes dövüşlerinde yer alarak başarılı işlere imza atan Turabi Çamkıran dansada devam ediyor. Turabi Çamkıran ekranlarda yer almak isteyen Survivor yarışmacılarından biri oldu.

Survivor Turabi Çamkıran Fotoğrafları


Survivor Gönüllüler Turabi Çamkıran
Yetenek Sizsinizi Türkiye yarışmasından Survivor yarışmasına seçildiği ve kaslı vücudu nedeniyle bu yıl Survivor yarışmasının Hilmicemi olarak gösterilen Turabi Çamkıran Survivor Gönüllüler takımında başarı sergilemesi durumunda bu yıl şampiyonluk için önemli isimlerden biri oldu. Turabi Çamkıran’ın Survivor Gönüllüler takımında ne gibi başarılar elde edeceği ve adaya adepte olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz. Survivor 2 mart 2014 pazar akşamı saat 20:00’da Star Tv ekranlarında başlayacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ