Survivor Turabi Diskalifiye mi Oldu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor All Star yarışması kadrosuna alınmayan, sosyal medyada 3T olarak bilinen Taner Tolga Tarlacı’dan bugün ilginç bir iddia ortaya attı. Survivor’un eski yarışmalarından birine katılan ve halkın beğenisini kazanan Taner Tolga Tarlacı, Survivor All Star kadrosuna alınmamış, bu büyük tepki çekmişti.
Turabi’nin alınıp 3T’nin alınmaması, Turabi’nin Taner Tolga Tarlacı yerine alındığı iddia edilmişti. Bugün 3T’den ortalığı karıştıran bir iddia geldi. Taner Tolga Tarlacı’nın paylaştığı iletiye göre, Turabi Çamkıran elendi, yerine ise kendisi çağırılıyor. Turabi’nin Doğukan ile girdiği olumsuz diyalog sonucunda diskalifiye olduğu belirtiliyor. Doğukan’ın ödül oyununu kazandıktan sonra aduket hareketini Turabi’ye doğru yöneltmesi Turabi’yi öfkelendirdi.
turabi-diskalifiye-mi-oldu
Turabi Doğukan’a önce top fırlattı sonrasında ayağıyla kum saçtı. Turabi’nin bu hareketi Survivor All Star programının cumartesi yayınlanacak olan bölümünde görülecek. Fakat Turabi’nin elendiği iddiaları yayılmaya başladı bile. Eski Survivor yarışmacılarından 3T yani Taner Tolga Tarlacı’da hareketleriyle Turabi’ye benzeyen deli dolu kişilerdendi. Tolga Tarlacı diskalifiye olan Turabi yerine çağrıldığını söyledi.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ