Survivor Turabi Sabit Kanca Filminde

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında birinci olan Turabi ilk projesine başlayacağını açıkladı. İlk kez sinema salonlarında yer alacak olan Turabi Çamkıran yine Survivor’da rakip olduğu İsmail Baki’nin projesi olan Sabit Kanca filminde rol alacak. Röportajlarında sürekli dile getirdiği hayallerinden biri olan sinema oyunculuğunu gerçekleştirecek olan Turabi Sabit Kanca filmde oynayacak.

Turabi Hangi Sinema Filminde Rol Aldı?

Survivor’ın Ünlüler takımında yer alan İsmail Baki ve Gönüllüler takımında yer alarak Survivor yarışmasının şampiyonu olan Turabi Çamkıran İsmail Baki’nin film projesi olan Sabit Kanca’da oynayacak. Hayallerini gerçekleştirmenin verdiği mutluluğu yaşayan Turabi, bu yıl Survivor yarışmasında hem tepki alan hemde beğenilen isimlerdendi. Survivor yarışmasındaki başarısının ardından yarışmadan hemen sonra Bodrum’da tatil yapan Turabi tatil keyfini yaşadıktan sonra projelerde yer almak için çalışmalara başladı.
sabit-kanca-2-turabi-film

Turabi Sabit Kanca 2 Filminde mi Oynayacak?

Survivor yarışmasının bu yıl ki şampiyonu Turai “İlk Film Projesi Hayırlı Olsun” şeklinde instagram hesabından duyurdu. Sabit Kanca filminin 2. serisi olan Sabit Kanca 2 filminde oynayacak olan Turabi ilk sinema ekranlarında yer alacak. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında çok fazla konuşulan Turabi Çamkıran yarışmada oldukça komik hareketler yapmış ve seyircinin ilgisini çekmişti. Komedi türündeki bu filmde de yine komik tavırlarını izleyeceğimizi düşündüğümüz Sabit Kanca 2 filminde yer alacak olan Turabi Çamkıran’a başarılar diliyoruz.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ