Survivor Ümit Karan Kimdir? Resimleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılacak olan Ümit Karan 2013 Survivor yarışması için Acun Ilıcalı tarafından teklif alan ilk isimler arasında yer alıyor. Futbolcu Ümit Karan survivor yarışmasında yarışmayı kabul ederek Survivor’da yarışacak ilk ünlü futbolcu olacak. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında yarışacak olan Ümit Karan kimdir? Resimleri ve kariyeri hakkında bilgileri bu haberimizde bulabilirsiniz.
Survivor Ümit Karan Kimdir? Futbol Kariyeri
1976 yılında Almanya’nın Berlin şehrinde dünyaya gelen Ümit Karan Almanya’da futbolcu oldu. Futbola Almanya’da gurbetçi olarak yetişen ve alt yapıdan başlayan Ümit Karan Türkiye’de ilk olarak Gençlerbirliğine geldi. Gençlerbirliği takımından Galatasaray’a transfer olan Ümit Karan yıldızını Galatasaray’da parlattı. Bir süre Ankaraspor’da forma giyen Ümit Karan tekrar Galatasaray’a dönsede eski başarısını elde edemeyince Eskişehirspor’a transfer oldu. Eskişehirspor’da sportif direktör görevine getirilen Ümit Karan son olarak Survivor yarışmasına katılarak kaybettiği ününü tekrar kazanmak istiyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasına katılarak aynı zaman macera yaşamak isteyen Ümit Karan yarışmanın en büyük favorileri arasında yer alıyor.
Survivor Ümit Karan Evli mi?
Ümit Karan’nın boyu kaç cm dir? diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Ümit Karan 1,81 cm boyundadır. Bayan hayranlarını üzecek bir haber belki ama Ümit Karan evli. Zeynep Karan ile evli olan Ümit Karan eşi ile uzun süredir mutlu bir birlikteliğe sahiptir. 7 yaşındaki oğlu Ümitcan’da Ümit Karan’ın hayatında önemli bir yere sahiptir. 10 kez milli olan Ümit Karan Galatasaray’daki başarılı futboluyla akıllarda kalsada adı şike davasına karıştığı için hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Ümit Karan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasına katılarak sevenlerini özellikle bayan hayranları ekran başına toplamaya hazırlanıyor. 15 mart 2013 te Acun Ilıcalı önderliğinde başlayacak olan 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması Star Tv ekranlarında Ümit Karan’la birlikte başlayacak.

Survivor Ümit Karan Resimleri

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ