Survivor Ümit Karan mı Doğukan mı – Kim Elendi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışma programında dün oynanan dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Murat’ın elenmesiyle birlikte Ümit Karan, Doğukan ve Hilmicem son 3 yarışmacı olarak Kıbrıs finalinde yarışmaya devam ettiler. Hilmicem, Ümit Karan ve Doğukan finalde karşı karşıya geldi. Öncelikle ilk finalist belirlenmek üzere 3 oyun yapıldı. Kalan 2 yarışmacı ise SMS oylamasına kaldı ve 2 saat boyunca yapılan SMS oylamasında kaybeden belirlendi. Kalan yarışmacı ise 2. finalist olarak Survivor’a devam etti.
İlk Finalist Hilmicem Oldu
Hilmicem ilk oyun olan denge oyununda oldukça başarılı iken Doğukan vasattı. Ümit Karan ise orta düzeyde yarıştı. 2. Oyun ise denize düşürme oyunuydu. Bu oyunda da Ümit Karan çok iyidi. Hilmicem ise bir önceki oyunun avantajını kullanarak 3. oyuna Ümit Karan aynı puanda gitmeyi başardı. 3. Oyunda Hilmicem Doğukan’a göre daha iyiydi. Ancak, Ümit Karan’da yarışı bırakmadı ve öne geçti. Hilmicem azmiyle kazanmayı başardı ve ilk finalist oldu. 25 puana gelerek SMS oylamasına katılmaktan kurtulan ve Survivor’da büyük ödülü kazanabilecek 2 yarışamcıdan biri olan Hilmicem finalist olmayı başardı.
hilmicem-mi-dogukan-mi-kim-kazanacak-survivor
Survivor Ümit Karan Elendi
Yapılan oyunlar sonucunda Ümit Karan elendi. Ümit Karan ve Doğukan SMS oylamasına kaldı. SMS oylamasında 1 kişi elenirken diğer kişi ise Hilmicem ile finalist olacaktı. SMS oylamasında herkes Ümit Karan’ın kazanacağını düşünüyordu. Ancak, yaklaşık 2 saat süren oylama sonucunda Ümit Karan daha az oy alarak elendi. Acun Ilıcalı oyların birbirine çok yakın olduğunu söyledi. Doğukan kazandıktan sonra büyük sevinç yaşadı. Araba ödülü alan Doğukan Ümit Karanı SMS’te eleyince sevindi. Hilmicem ise yarın yapılacak son SMS oylamasını bekliyor. 2 yarışmacıda oylama sonrasında büyük ödül olan 500 bin TL ‘yi kazanmak için savaşacak.
Survivor Final Haftası 30 Haziran 2013
Final haftasının geçtiğimiz hafta olması beklenirken yarışma 1 hafta daha uzatılmıştı. Final programına her yıl olduğu gibi tüm Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmacıları gelecek. Yarışmanın son programında yüzleşme yapılacak. Yüzleşmede herkes eteğindeki taşları dökecek. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 programında 30 haziran 2013 yayınında geçmişte yaşanan Survivor günleri hatırlanacak ve yarışmanın son dakikalarına kadar nefesler tutulacak. Son olarak Hilmicem mi yoksa Doğukan mı kazanacak bu belli olacak. Bakalım Survivor 2013 yarışmasını kim kazanacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ