Survivor Ünlüler Gönüllüler Özeti 22 Haziran 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-unluler-gonulluler-2013-ozeti-22-haziranSurvivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışma programında bu hafta son bölümler yayınlanacak. Gelecek hafta Survivor olmayacak. Bu yüzden Survivor’ın bu haftaki son bölümlerini sezon finali olarakta düşünebiliriz. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında bu hafta öncelikle 1 dokunulmaz yarışmacı daha belli olacak. Sonrasında kalan 2 yarışmacı ise SMS oylaması sonucu elenecek. Elenen yarışmacı Kıbrıs’ta yapılacak olan finalde belli olacak. Final yarışmasında kalan 3 yarışmacıdan yine 1 kişi elenecek kalan 2 yarışmacı ise finalist olacak. Kısacası Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasının finalisti bu hafta belli olacak.
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 Özeti
Geçtiğimiz hafta yapılan kişisel dokunulmazlık oyunu oynayan yarışmacılar Hilmicem, Murat, Ümit Karan ve Doğukan arasındaki mücadele oldukça çekişmeli geçmişti. Bu mücadeleyi Ümit Karan ve Doğukan’ın daha iyi olduğu ve karşılık mücadele sonrasında dönen tahta üzerinde dengede kalan ve diğer yarışmacıdan daha fazla kalıp sonra düşen ve 10’a ulaşan yarışmayı kazandı. Kazanan Doğukan oldu ve Doğukan ilk dokunulmaz olarak Kıbrıs’taki finali garantiledi. Kıbrıs’ta yapılacak olan final yarışmasına Hilmicem, Murat ve Ümit Karan’dan biri daha dokunulmaz olarak gidecek. Yapılacak yeni bir oyunla dokunulmaz olan 2. isim belli olacak. Kalan 2 yarışmacı ise SMS oylamasına kalacak ve SMS oylaması Kıbrıs’ta açıklanacak. SMS oylamasından çıkan 1 kişi ve dokunulmaz olan 2 kişide Kıbrıs finallerinde yarışarak büyük ödül olan 500 bin TL yi almak için savaş verecek.
Survivor Yarışmacıları Finalde Kıbrıs’ta Olacak
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında bu hafta final haftası olacak. Ünlüler Gönüllüler arasında süren mücadeleler sonucu elenen diğer tüm yarışmacılarda Kıbrıs’ta olacak. Kıbrıs’ta tüm Survivor yarışmacıları eteğindeki taşları dökecek. Survivor final sonrasın kazanan yarışmacı Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 sezonunun şampiyonu olarak büyük ödülünde sahibi olacak ve ufak bir kutlama yapılarak yarışma Star Tv ekranlarında bu yıl bitmiş olacak. Gelecek yıl yarışmanın tekrar yapılması halinde Survivor yarışmasına katılmak isteyen birçok isim daha şimdiden talip olmuş durumda.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ