Survivor Ünlüler Gönüllüler Özeti 27 Nisan 2013

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-unluler-gonulluler-2013-ozeti-27-nisanSurvivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında bu hafta yine birbirinden çekişmeli oyunlar bulunuyor. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında özet görüntüler herşeyi açıklar nitelikte. Star Tv ekranların bu akşam yayınlanacak olan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında Ödül oyunu oynanacak. Ödül oyununu kazanan takım yelkenlide 1 gün muhteşem dakikalar yaşayacak. Ödül oyunundaki çekişmede görülmeye değer doğrusu. Ünlüler Gönüllüler arasında geçen Survivor Ödül mücadelesi nefesleri kesecek.
Survivor Larissa Elendi Ünlüler 7 Kişi Kaldı
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasından geçtiğimiz hafta yine 1 ünlü elendi. Adaya veda eden isim Larissa oldu. Irmak’la SMS oylamasına kalan Larissa adaya veda etti. Larissa’nın gitmesiyle Ünlüler 7 Gönüllüler 5 kişi kaldı. Gönüllüler son 2 dokunulmazlık oyununu kazanarak, mücadeleyi denk hale getirmeye başladılar. Çekişmenin arttığı Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışması Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Star Tv ekranların 20:00’da yayınlanıyor. Herşeyin muhteşem gittiği düşünen Ünlüler önceki hafta Nazenin’i geçtiğimiz haftada Larissa’yı kaybetti. Elenen 2 yarışmacı Ünlülerin moralini bozarken, Gönüllüler oyuna tekrar adepte oldular.
Survivor Ünlüler Gönüllüler Özeti 27 Nisan 2013

27 Nisan 2013 Survivor Özeti
Survivor’da bu hafta ödül oyununda su üzerinde denge ve rakibi düşürme oyunu oynanacak. Ünlüler ve Gönüllüler karşılıklı olarak yarışacak. Özellikle özet görüntüden görüldüğü gibi Duygu ve Ümit Karan arasındaki mücadele oldukça eğlenceli ve izlenmesi keyif veren bir oyun olmuş. Ünlüler Gönüllüler Survivor 2013 yarışmasında 27 Nisan 2013 günü ödül oyunu dışında Ünlüler takımının esprili tavırlarıda dikkat çekti. Ünlüler adalarında Yetenek Sizsiniz yarışmasını taklit etti. Taklitler arasında jürilerden Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’da yer aldı. 27 nisan Survivor 2013 yarışma programı yine dolu dolu bir bölümle ekranlara geliyor.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ