Survivor Ünlüler Gönüllüler Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

survivor-unluler-gonulluer-6-nisan-2013-ozeti2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler müsabakası bütün süratiyle devam ediyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Acun Medya’nın hazırlayıp tanıttığı Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 müsabakasında bu hafta adalarda yeni ilerlemeler var. Geçtiğimiz hafta Mustafa ile SMS’e çıkan Seda adaya veda eden isim olmuştu. Gönüllüler adasında giden ismin Seda olması Duygu’yu göz yaşlarına boğdu. Mustafa’nın kalması sevinen Gönüllüler ise Seda’yı yazmalarının Duygu’yla alakası olmadığını söylüyor.
Duygu Adaya Veda Eden Seda amacıyla Ağladı
Survivor tarihinde bir ilk gerçekleşti. Gönüllüler takımı balık oltalarıyla köpek balığı yakaladılar. Ufak boyutlar bir köpek balığının oltalarına takılmasını neticesi sevince boğulan Gönüllüler takımı yakaladıkları köpek balığıyla ile şık bir ziyafet çekecekler. Survivor adasında köpek balığı yakalayan Gönüllüler adasında sular biraz oldukça duruldu. Ancak, Survivor Duygu gücünün iyice bittiğini ve bundan sonra Gönüllüler takımının başka müsabakacılarıyla uğraşmak istemediğini ifade ederek resmen teslim bayrağını çekmiş gibi görünüyor. Mustafa her bireyin ağlaması neticesi “Takım Yaprak Dökümü Oldu” diyerek takımın halini esprili bir dille ifade etti.
2013 Survivor Özeti 6 Nisan 2013

6 Nisan 2013 Survivor Penaltı Ödül Oyunu
Survivor’da bu hafta oynanacak bulunan mükafat oyununda görkemli bir çekişme yaşanıyor. Survivor 6 nisan 2013 müsabakasında Ünlüler ve Gönüllüler mükafat oyununda penaltı atacaklar. Gönüllüler oyuna gayet hevesli başladılar. Ünlüler takımında ise futbolcu Ümit Karan bulunuyor. Bakalım mükafat oyununu kim kazanacak. Star Tv ekranlarında 06.04.2013 tarihinde saat 20:00’da göreceğiz. Survivor’ın bu haftaki seksiyonuna damgasını vuracak en mühim ilerlemelerden biride Gönüllüler yakaldığı köpek balığı yavrusu oldu. Gönüllüler bu sayede açlıklarını biraz olsun bastırma olanağı bulacaklar. Ödül oyunu ardından 2 takımın varolduğu adada neler yaşanacak hepsi 6 nisan 2013 Survivor Ünlüler Gönüllüler müsabaka programında olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ