Survivor Ünlüler Takımına Geçen Yarışmacı Akın Saatçi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması 2 mart 2014 pazar akşamı başlamasıyla birlikte Gönüllüler takımındaki yarışmacılarda bir bir kendini gösstermeye başladı. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına 10 kişi başlayan Gönüllüler 1 erkek yarışamcıyı Ünlüler takımına gönderdi. Yapılan oylama sonucunda Akın Ünlüler takımına gitti.
Survivor Akın Ünlüler Takımına Geçti
Baba Ocağı dizisinden tanıdığımız Survivor yarışmacısı Akın Saatçi Survivor‘da Gönüllüler takımında yarışmaya başlayan ve yarışmanın ilk gününden Ünlüler takımına transfer olan isimlerden biri oldu. Dünyanın en çok sevilen ve en zorlu yarışmalarından biri olan Survivorda yarışmaya hak kazanan Akın Saatçi Gönüllüler takımında Turabi ile sorun yaşadı. Gönüllüler ayrıldıktan hemen sonra Gönüllüler arasında ufak tartışmalar yaşanmaya başladı. Gönüllü yarışmacılar arasında verilen oylar yönünde anlaşmazlıklar yaşanırken, Akın Saatçi ise Gönüllüler takımında ismi yazıldıktan sonra arkasından oyun çevrildiğini söyleyerek Ünlüler takımına geçmekten mutluluk duyduğunu açıkladı.

Survivor Akın Saatçi Fotoğrafları


Survivor Akın Saatçi Kimdir?
Dizi oyuncusu ve model olan Akın Saatçi 1982 yılında dünyaya geldi. Boğaziçi Üniversite’ni bitiren Survivor Akın 32 yaşında ve ajansa bağlı olarak modellik yapmaktadır. Gönüllüler takımında yer almasına rağmen ekranların tanındık isimlerinden biri olan Akın Saatçi Baba Ocağı dizisinde Alp rolünde yer almış ve uzun süre dizide boy göstermişti. Kuze Rüzgarı dizisinde de rol alan Akın Saatçi dizi oyunculuğu konusunda da oldukça başarılı. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasına katılarak sınırlarını zorlamak isteyen Survivor Akın Saatçi Gönüllü arkadaşları tarafından Ünlüler takımına gönderildiği için artık daha hırslı ve daha fazla arzulu olarak yarışmaya devam ediyor. Survivor Akın Saatçi Ünlüler takımına dahil oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ