Survivorda Bu Hafta Eda Elendi 17 Mart 2014

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yarışmasında bu hafta Ünlüler takımından bir kişi elendi. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışma programında Ünlüler ve Gönüllüler arasında yapılan dokunulmazlık yarışmasında Gönüllüler Ünlülere üstünlük sağlayarak bu hafta dokunulmazlığı aldı. Ünlüler dokunulmazlık oyununu kaybettikleri için adadan bir kişinin takıma veda etmesine neden olacak. İlk adayı Eda olarak belirleyen Ünlülerde Tolga Karel haftanın SMS oylamasında birincisi olarak takım arkadaşlarından birini elenmek üzere aday olarak Eda’nın rakibi seçti.
Ünlüler Dokunulmazlığı Kaybetti
Ünlüler geçtiğimiz hafta kazandıkları dokunulmazlık oyununda bu hafta başarılı olamadı. Ödül oyununda başarılı olan ve ödülü kazanan ünlülere ödül yarışması yaramadı. Dokunulmazlık oyununda ünlüler başarılı olmasına rağmen Gönülüler daha başarılı bir oyun çıkarak kazandı. Gönüllüler için bu hafta rahat bir konsey geçerken Ünlüler aralarından bir kişiyi elenmek üzere konseyde ismini verdi. En çok oyu Eda aldı. Eda 5 oyla takım arkadaşları tarafından güçsüz bir yarışmacı olarak görüldü ve elenmek üzere bu haftaki ilk aday olarak belirlendi.
survivorda-bu-hafta-eda-elendi-17-mart
Tolga Karel SMS Oylamasında Birinc Oldu
Sms oylamasıyla Ünlüler takımından bir kişi bu haftanın birincisi olacaktı. 5 dakikalık SMS oylamasında Tolga Karel haftanın birincisi olurken, Menemen kazanmak üzere oynadıkları ödül oyununda başarısız olduktan sonra birbirine bağıran Ünlüler takımında büyük bir kavga meydana geldi. Tolga Karel kız yarışmacılara bağırdığı için Akın Tolga Karel’e çıkıştı. Tolga Karel adayı terk ederek ufak adaya taşındı ve ÜNlüler takımından ayrıştı. Konseyde birinci olarak Eda’nın karşısında elenmek üzere 2. adayı belirleyecek olan Tolga Karel Akın’ın ismini söyledi. Akın Eda ile birlikte Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasının 2. haftasında elenmek üzere adı söylenen yarışmacılar oldu.
Survivor Akın mı Eda mı?
Akın ve Eda arasında SMS oylamasına bakıldığında Eda bu hafta Akın’dan daha az oy aldığı için adaya veda eden isim oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasının 2. haftasında Eda Survivor yarışmasında elenen yarışmacı oldu. Tolga Karel’in elenmek üzere aday çıkardığı Akın ise bu haftayıda atlatmayı başardı. Eda yarışmaya veda eden ilk ünlü isim oldu.
Survivor SMS Oylaması Sonuçları 17 Mart 2014
1- Tolga Karel,
2- Gökhan,
3- Akın,
4- Serenay,
5- Ahmet Dursun
6- Eda,
7- Duygu,
8- Merve,
9- İsmail Baki
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ