Survivor'da Bu Hafta Kim Elendi? 19 Mayıs 2014

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışması bu hafta 17 Mayıs 2014 tarihinde yayınlanmadı. Soma’da yaşanan olaylar nedeniyle Survivor Cumartesi gecesi yayınlanmadığı için ödül oyunu Pazar gecesi yapıldı. Pazartesi ise dokunulmazlık oyunu ve konsey yapılacak. Bu yüzden Survivor 2014 yarışmasında bu hafta kimin elendiği henüz belli değil.
Ödül Oyununu Kim Kazandı? 18.05.2014
Ödül oyununda verilecek ödüller her geçen hafta dahada büyüyor. Bu hafta verilecek ödül ise balonla tur ve yemek keyfi olacaktı. Ödül oyununu iki takımda çok fazla istiyordu. Özellikle adaların birleşmesine 1 hafta kala İsmail Baki ve Duygu’nun elenmesinin ardından 5’er kişi kalan Ünlüler ve Gönüllüler takımları oldukça istekliydi. Ödül oyununda daha istekli ve daha şanslı taraf bu kez Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı oyunu 1 farkla kazanarak ödülün sahibi oldular. Ödülü kazanan Gönüllüler takımı balon turu yaptı ve yemek yiyerek dokunulmazlık oyunu öncesi güç depoladılar.
survivorda-bu-hafta-kim-elendi-9-mayi-2014
Survivor’da Bu Hafta Kim Elendi? 19 Mayıs 2014
Survivor dokunulmazlık oyunları her hafta pazar günleri yapılırdı. Soma maden ocağında yaşanan facianın ardından TV’de yer alan eğlence programları 3 gün boyunca yayınlanmamış ve birkaç günlüğüne yayından kaldırılmıştı. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasıda Cumartesi günü yayınlanmayan programlardan biri oldu. Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Survivor yarışmasında dokunulmazlık oyunlarıda birer gün ertelenmiş oldu. Cumartesi günü yayınlanmayan Survivor yarışmasında Pazar günü ödül oyunu yapılırken Pazartesi günü dokunulmazlık oyunu yayınlanacak. Dolayısıyla dokunulmazlık oyunu sonrasında bu hafta kaybeden takım belirlenecek ve adaya veda eden isim konseyde belli olacak.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ