Survivorda Bu Hafta Kim Elendi? 24 Mart 2014

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor 2014 yarışmasınında 3. haftasında Gönüllüler adasından haftaya veda edecek yarışmacı belli oldu. 24 Mart 2014 Pazartesi günü açıklanan SMS oylaması sonucunda adaya bu hafta Gönüllüler takımından 1 kişi veda etti.
Gönüllüler Dokunulmazlık Oyununu Kaybetti
Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 dokunulmazlık yarışmasında büyük çekişme yaşandı. Yarışmacılar ellerinde bulunan sünger yardımıyla ile rakiplerini denize itmeye çalıştı. Ünlüler Gönüllüler karşısında aldığı galibiyetle rahat bir hafta geçirdi. Gönüllüler adasında ise kaybedilen 2. dokunulmazlık takım içinde büyük gerginliği yol açtı. Gönüllüler adasında yarışmacılar adeta parça parça oldu. Sahra ve Turabi birbirini desteklerken, Yiğit ve Mert birbirini destekleyen, Samanta, Berna ve Ertunga ise genel olarak ortada duran yarışmacılar olarak gruplaştı. Ödül oyununu kim kazandı? diye merak eden okurlar için ödül oyununuda bu hafta yine Ünlüler takımı kazandı.
Konseyde Samanta ve Müge’nin İsimleri Yazıldı
Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler konseyde Samanta ve Müge’nin isimlerini yazdı. 4 Samanta ve 4 Müge oylamasıyla 2 yarışmacı elenmek üzere aday seçildi. Kişisel dokunulmazlığı kazanan Yiğit ise aynı zamanda haftanın SMS oylamasında birincisi olarak elenmek üzere 3. yarışmacının ismini söyledi.
survivor-samanta-elendi-mi
24 Mart 2014 Survivor SMS Oylaması Sonuçları
Bu hafta SMS oylamasında Yiğit birinci oldu. Geçtiğimiz haftaların favorisi Turabi ise 2. lik aldı. İsmi söylenen Samanta ise 7. olurken, Müge 3. olarak haftayı tamamladı. Tam SMS oylaması sonucu ise şöyle;
1- Yiğit
2- Turabi
3- Müge
4- Mert
5- Sahra
6- Berna
7- Samanta
8- Ertunga
Survivor Yiğit Kimi Eledi
Samanta ve Müge’nin yanı sıra bir isim söyleyerek elenmek üzere aday gösterecek olan Yiğit kimin adını söyledi? Yiğit SMS oylaması sonucun birinci olarak bu hafta elenmek üzere aday olarak gösterdiği yarışmacı Turabi oldu. Böylelikle Samanta, Müge ve Turabi arasında SMS sonuçlarına bakılarak Survivor Gönüllüler takımında elenen isim belli oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasının 3. haftasında 24 mart 2014 tarihinde elenen yarışmacı daha az SMS oyu aldığı için Samanta oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ