Survivorda Bu Hafta Kim Elendi? Mert mi Müge mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yarışmasında Ünlüler Gönüllüler arasında yapılan mücadelede bu hafta yine Ünlülerin kazançlı çıktığı ve üstünlüğünü sağladığı bir hafta oldu. Survivor Birleşme partisi 2014 için çok az bir süre kala Ünlüler 8 Gönüllüler ise 5 kişi olarak yarışmaya devam ediyordu. Gönüllüler haftaya iyi başladı fakat sonrasını getiremedi. Bu hafta Gönüllüler kaybettikleri dokunulmazlık oyunu nedeniyle 1 kişinin adalarından veda ederek birleşme partisi öncesi elenmesine neden olacaklar.
Survivorda Bu Hafta Kim Elendi?
Survivor yarışmasında bu hafta kimin eleneceğini belirleyecek olan dokunulmazlık oyununda önce yapılan ödül oyununu Ünlüler kazandı. Ünlüler kazandıkları ödül oyunuyla güzel bir ziyafet çekti ve okyanusa karşı havuz keyfi yaptı. Bir sonraki gün oynanan dokunulmazlık oyununda ise oldukça zorlu bir parkur yer alıyordu. Yarışmacılar öncelikle kısa bir mesafeyi koşuyor. Ardından ip üzerinden tırmanarak havuza atlamak zorunda kalıyor. Havuzdan çıkan yarışmacılar koşarak bitiş noktasına yetişmeye çalışıyor. Survivor birleşme partisi öncesi son dokunulmazlık oyunu oldukça çekişmeli geçti. Ünlüler 8-2 öne geçtikleri oyunda Gönüllüler 8-8 yapmayı başardı. Fakat son 2 oyunda Müge ve Mert’in kaybettikleri puanlar ve Akın’ın bu parkurdaki büyük başarısı dokunulmazlık oyununu ünlülerin 10-8 kazanmasını sağladı. Akın özellikle yüzmedeki başarısı sayesinde havuzda öne geçerek yarıştığı tüm oyunları aldı. Bunun üzerine dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımından Sahra hata yaptıklarını ve ilk hafta Akın’ı göndermenin yanlış olduğunu belirtti. Bunun üzerine Turabi sinirlenerek konuşmak istemedi.

SMS oylamasında en az oyu alan Mert Elendi

survivorda-bu-hafta-kim-elendi-mert-muge
Kim Elenecek? Mert mi Müge mi?
Konseyde 5 kişi kalan Gönüllüler takımı oylarını kullandı. Gönüllüler takımı dokunulmazlık sonrası kaybettikleri için elenmek üzere verdikleri isimler ise şöyle;
Mert > Müge yazdı.
Müge > Mert yazdı.
Yiğit > Müge yazdı.
Sahra > Mert yazdı.
Turabi > Yiğit yazdı.
Survivor SMS Oylaması Sonuçları
1- Turabi
2- Yiğit
3- Müge
4- Sahra
5- Mert
Böylelikle 2 adet Müge ve 2 adet Mert oyu çıktığı için ilk elenmek üzere 2 aday çıkmış oldu. Geriye kalan yarışmacılardan Yiğit, Turabi ve Sahra öncelikle kişisel dokunulmazlık oyununu oynayacak. Ardından SMS oylamasıyla birinci olan yarışmacı belirlenecek ve birinci olan yarışmacı elenmek üzere bir kişinin ismini söyleyecek. Bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçları açıklanmadı. Yani 20 nisan 2014 tarihli Survivor SMS oylaması sonuçları belirtilmedi. Fakat önceki haftadaki oylara bakılacak olursa Yiğit ve Turabi’nin elenmesi zor gibi görünürken, Sahra tüm oylamalarda en az oyu alan yarışmacılardan biri oluyordu. Sahra’nın dokunulmazlık oyununu kazanmaması durumunda gitme olasılığı oldukça yüksek görünür. Dokunulmazlığı kazanması durumunda ise Müge’nin oylarınında fazla olduğu düşünülürse Mert gitme adayı olarak görülüyor. Kısacası bu hafta dokunulmazlık oyununa göre Mert ya da Sahra’nın elenme ihtimali daha yüksek görünüyor.
Kişisel dokunulmazlığı alan Yiğit oldu. Turabi haftanın birincisi oldu. Mert ve Müge zaten konseyde söylenen yarışmacılar olduğu için haftanın birincisi Turabi Sahra’nın adını verdi. Mert, Müge ve Sahra arasında yapılan elemede SMS oylaması sonucuna göre en az oyu alan Mert bu hafta Survivor yarışmasında elenen isim oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ