Survivorda Bu Hafta Kim Elendi? Tolga mı? İsmail mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor 2014 yarışması tüm hızıyla devam ederken bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybederek konseye kalan takım ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımında elenecek yarışmacı için yazılan isimler Tolga Karel ve İsmail Baki oldu. Yarın yapılacak olan kişisel dokunulmazlık oyunu ve SMS oylamasında birinci olan yarışmacının söyleyeceği isimde Ünlüler takımında bu hafta kimin eleneceğini belli edecek. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 yarışmasında elenen isim belli olur olmaz haberimizde görebileceksiniz.
Ünlüler Kazanmaya Devam Etti
Akın ve Duygu’nun Gönüllüler takımına geçmesine rağmen bu hafta yapılan 2 ödül oyununuda Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımı kaybetmeye devam etti. Özellikle 2. ödül oyununda verilen ödülün kabedilmesi Gönüllülerde büyük üzüntüye neden oldu. Otelde konaklama, güzel bir yemek ödülü ve havuz keyfi gibi birden fazla ödülün bir arada olduğu bir ödüldü. Ünlüler bu ödül oyununu kazanarak Akın ve Duygu’nun karşı takıma geçmelerinin kendilerine birşey kabettirmediğini ve halen güçlü olduklarını gösterdi.
Dokunulmazlık Oyununu Ünlüler Takımı Kaybetti
Gönüllüler ve Ünlüler arasında yapılan dokunulmazlık oyununda büyük çekişme yaşandı. Zorlu bir Survivor dokunulmazlık oyunu parkurunda birçok yarışmacı sakatlandı. Önce Ahmet Dursun ayağından sakatlanırken, İsmail Baki elinden sakat olduğu için onun yerine oyuna giremedi. İlerleyen oyunlarda Tolga Karel’de sakatlandı. Son oyunda ise Seranay Aktaş bacağından sakatlandı. Ünlüler oyuna kötü başladı fakat bir anda farkı kapatarak durumu 7-7 ye getirmeyi başardı. Son oyunda Gönüllülerden Sahra, Ünlülerden Seranay Aktaş’a karşı yarıştı. Sahra iyi bir başlangıç yaparak parkuru önde tamamladı. Son ana kadar pes etmeyen Seranay ise Sahra’ya yetişemedi ve Sahra Gönüllüler için son oyunu kazanarak 8-7 dokunulmazlık oyununda final yapan isim oldu. Böylelikle Gönüllüler adalarına uzun süreden sonra adalarına rahat giderken Ünlüler ise hem dokunulmazlığı kaybetmenin üzüntüsünü hemde konseyde kimi yazacaklarıyla ilgili üzüntü içerisinde adalarına gitti.
survivor-unluler-gonulluler-kim-elecek-tolga-mi-ismail-mi

Kim Elenecek? Tolga Karel mi? İsmail Baki mi?

Yapılan dokunulmazlık oyununda Seranay Aktaş‘ın kötü bir performans sergilediğini ifade eden Tolga Karel, Gökhan’dan özür diledi. Hindistan cevizini yediğini itiraf eden Tolga Karel pişman olduğunu belirtti. Fakat bu özür konseyde isminin yazılmasını engelleyemedi. İsmail Baki için 3 oy ise Merve, Seranay ve Tolga’dan geldi. İsmail Baki elenmek üzere 3, Tolga Karel ise 3 oy alarak birlikte konseyde aday oldular. Diğer aday ise yarın yapılacak olan kişisel dokunulmazlık oyunu sonrasında SMS ile kimin birinci olacağıyla belli olacak. Tolga ya da İsmail SMS oylamasında birinci olamazsa bir aday daha elenmek üzere söylenecek ve bu yarışmacılardan SMS oylamasında en az oyu alan yarışmacı elenecek.

10. Hafta Survivor SMS Oylaması Sıralama Sonuçları

1- Seranay Aktaş
2- Gökhan Keser
3- Tolga Karel
4- Merve
5- Ahmet Dursun
6- İsmail Baki
Güncelleme

Haftanın birincisi olan Seranay Aktaş elenmek üzere Ahmet Dursun’un ismini söyledi. Ahmet Dursun, Tolga Karel ve İsmail Baki arasında yapılan bu haftaki elemede İsmail Baki en az SMS oyunu alarak elendi.  Bu hafta en az SMS oyu alarak elenen yarışmacı İsmail Baki oldu.

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ