Survivor'da Gönüllülere Geçen Yarışmacılar Kim Oldu?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok
Sponsorlu Bağlantılar

Survivor yarışmasında 8 kişi olan ünlülere karşı mücadele eden Gönüllüler 4 kişi kaldığı için birleşme partisi öncesinde yapılan konseyde 2 yarışmacı Gönüllüler takımına geçiş yaptı. Gönüllüler takımına geçiş yapacak ismi Ünlüler takımı kendi araların belirledi. En çok ismi yazılan iki yarışmacı Akın ve Duygu Gönüllüler takımına geçiş yaptı. Dengeleri tamamen değiştirecek olan bu geçişte Akın Survivor’da bu yıl Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçerek Ünlülere güç katan yarışmacılardan olmuştu.
Akın ve Duygu Gönüllüler Takımına Geçti
Survivor’da Ünlüler takımı 2 grup olarak dağılmıştı. Tolga, Duygu ve Seranay bir grup erkeklerin oluşturduğu ve Akın, Ahmet Dursun gibi isimlerin yer aldığı diğer grupla anlaşamıyordu. Gönüllüler takımına geçecek olan 2 kişiden birer kişi olmak üzere her gruptan bir kişinin gideceği belliydi. Fakat bu yarışmacıların kimler olacağı hakkında kesin bir fikir yoktu. Tolga ve Duygu birlikte Akın’ın ismini konseyde yazacaklarını belli etmişlerdi. Seranay’da onlara uyarak Akın yazdı ve Akın 3 oy alarak Gönüllüler takımına geçecek olan ilk isim oldu. Diğer ismin ise Tolga Karel olması bekleniyordu. Ancak Survivor’da sürprizler bitmiyor. Akın Duygu’nun ismini yazarken Duygu’da toplamda 3 oy alarak Gönüllüler takımına geçiş yaptı. Tolga ve İbrahim’in isimleri ise sadece birer kez yazılmıştı.
survivor-takim-degistiren-yarismacilardan-duygu
Birleşme Partisi Sonrası Dengeler Değişti
Birleşme partisi Survivor’ın orta noktası olarak görülüyor. Birleşme partisinde bu yıl bir ilk yapıldı. Yarışmacılar dengelenerek 2 yarışmacı Gönüllüler adasına geçiş yaptı. Zaten Gönüllüler takımından gelmiş olan Akın tekrar karşı takıma geçerken, Duygu’da Akın’la birlikte Gönüllülere geçmek zorunda olan diğer isim oldu. Survivor’da Birleşme Partisinde yer alan 3 Adam ise geceye damgasını vuran isimler oldu. 3 Adam Survivor yarışmacılarının taklitlerini yaparak umartesi gecesi 3 Adam konseptini yerine getirdi ve yarışmacılarla sohbetler gerçekleştirdi.
akin-tekrar-gonulluler-takimina-gecti
 

POPÜLER HABERLER
GÜZELLER GALERİSİ